Transformér indkøbsprocessen med køreklare løsninger. Find inspiration her.

NORRIQ har indgående erfaring med at standardisere og automatisere forsyningskæden med køreklare it-løsninger. I det nedenstående kan du se eksempler på løsninger, der vil hjælpe jer til en mere effektiv og værdiskabende hverdag.

Effektiviser indkøbsprocessen og reducer omkostningerne shopping_cart

Med Dynamics 365 Busienss Central får du skabt en integreret forsyningskæde og får alle de redskaber, du skal bruge til at skabe sikre, effektive og økonomiske indkøb.

Effektiviser indkøbsprocessen og reducer omkostningerne Læs mere chevron_right

Få styr på jeres indkøbte varer på et optimeret lager archive

Med en lagerstyringsløsning får I en lang række funktioner, der effektiviserer og forenkler arbejdsgangene på lageret. Øg præcisionen i registreringerne, gør plukning nem og hurtig med håndterminaler og meget, meget mere.

Få styr på jeres indkøbte varer på et optimeret lager Læs mere chevron_right

Få overblik og indsigt med Business Intelligence pie_chart

Har du det fulde overblik over kvalitet og leveringssikkerhed fra dine leverandører og underleverandører? Få indblik i hele indkøbsprocessen med analyser og KPI-opfølgning og styr indkøb og leverandørperformance bedre.

Få overblik og indsigt med Business Intelligence Læs mere chevron_right

Gør indkøbsprocessen mere effektiv

Effektive indkøb rummer et betydeligt potentiale for de fleste virksomheden. Ved at strømline indkøbsprocesserne kan virksomheden opnå et bedre overblik og mulighed for sikker leverandør- og kontraktstyring - og ikke mindst store besparelser. Indkøbsprocessen er en central del af forsyningskæden og ved at omfavne de nye digitale muligheder for at standardisere og automatisere processerne kan virksomheden opnå store fordele. Brug f.eks. intelligens til at forudse, hvornår og hvad der skal indkøbes og køb kun det, der er behov for, med dynamisk opdaterede lagerniveauer.

Tag et uforpligtende inspirationsmøde om jeres muligheder

da-DK
Kontakt os