Transformér jeres lønudbetaling og personalehåndtering med en køreklar løsning. Find inspiration her.

NORRIQ har indgående erfaring med lønudbetalings- og personalehåndterings-løsninger. Opgrader jeres processer med en køreklar it-løsning, der kan effektivisere og strømline jeres processer.

Gør jeres lønudbetaling og personalehåndtering nemmere og mere sikkert people

Med et lønudbetalingssystem gør du hverdagen lettere for dig selv, og frigiver ressourcer til andre opgaver. Få f.eks. automatisk regulering af løn og fravær, alle oplysninger i samme system, automatisk rekvirering af skattekort, simulering af lønberegning før lønkørsel, automatisk overførsel til e-Boks, Nets og eIndkomst og nemme rapportudtræk.

Gør jeres lønudbetaling og personalehåndtering nemmere og mere sikkert Læs mere chevron_right

Få overblik og dyb indsigt i personalet med Business Intelligence pie_chart

Det er afgørende, at virksomheden har grundig indsigt i, hvordan personalesituationen udvikler sig. Med den rigtige løsning kan I følge HR-nøgletal som f.eks. personaleomsætningshastighed, menneskelig kapital, fraværsprocent og alders- og ansættelsesfordeling i et dashboard.

Få overblik og dyb indsigt i personalet med Business Intelligence Læs mere chevron_right

Lønudbetaling

Der er nok at holde styr på, når du skal lave løn til hele virksomheden. Derfor er der god grund til at gøre arbejdet nemmere for dig selv, hvor det er muligt. Med et effektivt lønsystem får du strømlinet og automatiseret mange af processerne. Det frigiver tid og ressoucer til andre vigtige opgaver i afdelingen. Når alle data er samlet ét sted, kan du eller andre i virksomheden også nemt og hurtigt lave udtræk til rapporter og lignende, når der er behov for det. Lønsystemet er samtidig så fleksibelt, at det kan tilpasses og målrettes lige præcis jeres behov.

Book et uforpligtende inspirationsmøde om jeres muligheder

da-DK
Kontakt os