Transformér jeres lønudbetaling og personalehåndtering med en køreklar løsning.

NORRIQ har indgående erfaring med løsninger til lønudbetaling og personalehåndtering. Opgrader jeres processer med en køreklar it-løsning, der kan effektivisere og strømline jeres processer. Læs mere her.

Lønudbetalingssystem: Nem og sikker udbetaling og personalehåndtering people

Med et lønudbetalingssystem gør du hverdagen lettere for dig selv og frigiver ressourcer til andre opgaver. Du får f.eks. automatisk regulering af løn og fravær, automatisk rekvirering af skattekort, simulering af lønberegning før lønkørsel, automatisk overførsel til e-Boks, Nets og eIndkomst samt nemme rapportudtræk - kort sagt: alle oplysninger i samme system. 

Lønudbetalingssystem: Nem og sikker udbetaling og personalehåndtering Læs mere chevron_right

Business Intelligence: Få overblik og indsigt i personaleoplysninger pie_chart

Det er afgørende, at virksomheden har grundig indsigt i udviklingen i personalesituationen. Med en Business Intelligence løsning kan I følge HR-nøgletal som f.eks. personaleomsætningshastighed, menneskelig kapital, fraværsprocent og alders- og ansættelsesfordeling i et dashboard.

Business Intelligence: Få overblik og indsigt i personaleoplysninger Læs mere chevron_right

Lønudbetaling

Der er nok at holde styr på, når du skal lave løn til hele virksomheden. Derfor er der god grund til at gøre arbejdet nemmere for dig selv, hvor det er muligt. Med et effektivt lønsystem får du strømlinet og automatiseret mange af processerne. Det frigiver tid og ressoucer til andre vigtige opgaver i afdelingen. Når alle data er samlet ét sted, kan du eller andre i virksomheden også nemt og hurtigt lave udtræk til rapporter og lignende, når der er behov for det. Lønsystemet er samtidig så fleksibelt, at det kan tilpasses og målrettes lige præcis til jeres behov.

Book et uforpligtende inspirationsmøde om jeres muligheder