Transformér jeres projektstyring med en køreklar løsning. Find inspiration her.

NORRIQ har indgående erfaring med projektstyrings-løsninger. Opgrader jeres processer med en køreklar it-løsning, der kan effektivisere og strømline jeres processer.

Driver du en projekt- eller servicevirksomhed? Her er løsningen der giver styr på processerne thumb_up

Rådgivnings- og konsulentvirksomheder som f.eks. arkitekter, konsulenter, ingenører eller IT virksomheder er afhængige af stærk projektstyring. Alt for mange viksomheder slås med manuelle processer, dobbeltarbejde og manglende overblik i deres projekstyring. Løsningen er en Project Service Automation-løsning fra NORRIQ, der optimer styringen og processerne, og skaber en imponerende faktureringsgrad.

Driver du en projekt- eller servicevirksomhed? Her er løsningen der giver styr på processerne Læs mere chevron_right

Kører I projekter i virksomheden? Kom i mål med projekterne med den rigtige projektstyringsløsning bubble_chart

Jo mere effektivt I kan styre jeres projekter, desto bedre kan I udnytte ressourcerne, og levere til tiden på budget. Med Dynamics 365 Project Service Automation og NORRIQ kan du automatisere og optimere alle projektstyringsprocesserne.

Kører I projekter i virksomheden? Kom i mål med projekterne med den rigtige projektstyringsløsning Læs mere chevron_right

Skab de bedste forudsætninger for gode projekter

Overhold budgettet. Planlæg med præcision. Analysér projektperformance. Kravene til projektstyring er mange. Ved at gribe muligheden for at strømline, digitalisere og automatisere projektstyringen kan virksomheden opnå store fordele og øge muligheden for succes i hvert eneste projekt.

Book et uforpligtende inspirationsmøde om jeres muligheder

da-DK
Kontakt os