Transformér jeres service med køreklare løsninger. Find inspiration her.

Hvad enten det handler om traditionel kundeservice, eller om at give jeres kørende serviceteknikere de bedste forudsætninger for at levere en hurtig, effektiv og fantastisk kundeoplevelse, har NORRIQ erfaring med at skabe standardiserede, automatiserede og effektive processer, der forandrer jeres servicecenter til et profitcenter.

Tilbyd den bedste kundeservice people

Tag virksomhedens kundeservice til nye højder og fasthold jeres kunder. Løsningen gør jer i stand til at levere hurtig og tilpasset kundeservice, som giver høj kundetilfredshed. Hold nemt styr på alle henvendelser, uanset hvilken kanal de kommer fra, og besvar dem med korrekt information. Automatiser jeres bekræftelsesflow og definer automatiske rutiner og eskaleringsregler.

Tilbyd den bedste kundeservice Læs mere chevron_right

Effektiviser jeres kørende service directions_car

Har I kørende serviceteknikere, kan I nu få en komplet og effektiv løsning, der optimerer alle processer i jeres serviceforretning. Planlæg bedre og få flere kundeaftaler pr. dag. Gør jeres teknikere mere effektive og kompetente med adgang til alle relevante kunde- og produkt-data via mobilitet. Og få et mere proaktivt servicekoncept, der løser serviceproblemer, før de opstår.

Effektiviser jeres kørende service Læs mere chevron_right

Servicer jeres kunder online screen_share

Flyt jeres service online og tilbyd kunderne nye fleksible og tilgængelige muligheder. Giv jeres kunder mulighed for selv at finde svar på deres spøgsmål eller chatte med jer. Skab communities, self-service muligheder og dedikerede kundeportaler. Mulighederne er mange for at tilbyde jeres kunder online-service.  

Servicer jeres kunder online Læs mere chevron_right

Business Intelligence giver indsigt i jeres service pie_chart

Få indsigt i hvilke services jeres kunder bruger, hvor ofte og til hvad. Få overblik over jeres effektivitet og evne til at møde kundernes forventninger. Med Business Intelligence behøver I ikke at gætte. I får indsigt, der kan handles på.

Business Intelligence giver indsigt i jeres service Læs mere chevron_right

Mangler du et vedligeholdelsessystem til produktionsapparatet? build

Aktiv styring af vedligehold - f.eks. af maskiner, bygninger, kørende materiel, håndværktøj m.m. - holder din virksomhed produktiv og sikker. Med Field Service kan du nemt sætte det hele i system.

Mangler du et vedligeholdelsessystem til produktionsapparatet? Læs mere chevron_right

Forretningsudvikling med service i fokus

Når du vil udvikle din virksomhed, finde nye indtjeningskilder samt fastholde og tiltrække nye kunder, kan du med fordel overveje at lancere nye servicemodeller - eller at forbedre jeres nuværende modeller. Udvikling af jeres tillægs- og serviceydelser tager udgangspunkt i jeres viden om kunder og produkter. Her er det afgørende at tænke digitaliseringens muligheder ind i jeres servicekoncepter. Mulighederne for at skabe mere værdi for jeres kunder og jeres virksomhed er mange - og ofte overraskende nemme at komme i gang med.

Book et uforpligtende inspirationsmøde om jeres muligheder