Invoice Workflow effektiviserer hele vejen fra A-Z

Løsningen hjælper virksomheder med at optimere deres kreditorbogholderi gennem digitalisering, automatisering og et effektivt arbejdsflow - hele vejen fra modtagelse af fakturaen til digital arkivering.

Spar 50% af arbejdstiden schedule

Ved at automatisere modtagelsen af købsfakturaer og digitalisere hele arbejdsflowet kan en gennemsnitlig virksomhed spare op til halvdelen af arbejdstiden, og samtidig undgå masser af manuelle fejl. 

En løsning brugerne vil elske favorite

Invoice Workflow er markedets mest brugervenlige løsning. Både økonomiafdeling og godkendere vil opleve en fleksibel løsning, der gør det langt nemmere og mindre tidskrævende at arbejde med og godkende købsfakturaer. 

Bygget til dit ERP-system repeat

Bruger du Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central, er Invoice Workflow bygget til netop dit ERP-system. Det betyder, at du får en nem implementering og et system, der er fuldt ud integreret med ERP-systemet. 

Invoice Workflow strømliner arbejdet i dansk koncern

Fødevarekoncernen DanHatch har valgt at digitalisere og automatisere håndtering og godkendelse af købsfakturaer med invoice Workflow fra NORRIQ. De medarbejdere, der styrer godkendelsesprocessen, er meget tilfredse med løsningen” siger regnskabschef Mariann Ehlert Bonderup.

Hvad er formålet med Invoice Workflow?

Se en produktdemo på 15 minutter

Demoen er på engelsk og du bliver viderestillet til vores produktside for Invoice Workflow

Smarte funktioner understøtter alle arbejdsgange

Invoice Workflow giver jer store fordele og tidsbesparelser ved håndtering og godkendelse af købsfakturaer. Her kan du få et hurtigt overblik over mulighederne.

Modtagelse i flere formater tap_and_play

Invoice Workflow henter automatisk fakturadata ind i Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central - uanset om fakturaen modtages på mail eller i en folder på din server, i PDF eller XML (OIOXML og OIOUBL) format eller på papir.

Automatisk afløftning af data description

Løsningen afløfter - og genkender - data fra fakturaen som forfaldsdato, priser, antal og moms og lægger dem ind i workflowet.

Match med indkøbsordre check

Invoice Workflow tjekker, om der skulle være dubletter af fakturaen og matcher den med indkøbsordren. 

Digitalt arkiv credit_card

Det er nemt at genfinde fakturaer i forbindelse med mangellister og årsafslutning og at se alle fakturaer fra samme leverandør direkte i Microsoft Dynamics NAV /Dynamics 365 Business Central.

Øget omkostningskontrol email

Det er nemt at opsætte prokura og beløbsgrænser.

Besked om godkendelse via e-mail thumb_up

Hver bruger har adgang til sin egen godkendelsesportal, og han/hun modtager en e-mail fra Invoice Workflow, når der ligger en faktura klar til godkendelse.

Godkend på portal – og se seneste fakturaer mood

Når brugeren godkender fakturaer på portalen har han/hun mulighed for at se de seneste fem fakturaer fra samme leverandør. Fra portalen kan brugeren sende fakturaen til gennemsyn hos en anden eller vælge at afvise fakturaen, hvis den skal sendes til en anden godkender.

Sikkerhed for rettidig betaling archive

Løsningen indebærer, at I altid har styr på, hvor en faktura er i systemet. Det betyder, at alle fakturaer betales rettidigt, og at I undgår strafrenter.

Fås som Cloud løsning cloud_done

Invoice Workflow er placeret i skyen, så I kører altid på nyeste version og betaler en fast pris pr. måned afhængigt af hvor mange købsfakturaer, I har behov for at behandle.

Hvad siger kunderne?

De medarbejdere, der styrer godkendelsesprocessen, er meget tilfredse med løsningen, fordi de nu har et overblik over fakturaer, der er klar til godkendelse, og nem adgang til relaterede fakturaer .

Marianne Ehlert Bonderup
Regnskabschef, DanHatch Group
image

Vil du vide mere?

Læs mere om funktionerne, hvor nemt det er at komme i gang og se prismodellen på løsningens hjemmeside:

www.invoiceworkflow.dk

Få en personlig demo

Eller få et tilbud på integrationen til jeres NAV / Business Central

da-DK
Kontakt os