IT-drift
i verdensklasse

Vi har 20 års erfaring som full-service IT-driftleverandør.
Vi sætter dine krav, IT-politikker og behov i centrum. 
Vi har ISAE 3402 Type 2ISAE 3402 Type 2 certificeringen og kompetencerne til at drifte din IT i skyen, i vores hostingcenter, i Microsoft Azure, hos dig, eller i en kombination.

FÅ SPARRING OM IT-DRIFT

Vi kan hjælpe dig 360° rundt om dit IT-driftsbehov

NORRIQ er totalleverandør inden for IT-drift til dig, som hellere vil bruge ressourcerne på forretningen. Klik på den eller de driftsydelser, der matcher dit behov.

Landets bedste IT-specialister

Med NORRIQ får du adgang til landets bedste IT-specialister med erfaring fra hundredevis af IT-driftkunder. Det er din garanti for, at de systemer, vi drifter for dig, kører 24/7/365 - og at hastigheden, stabiliteten og sikkerheden er i særklasse. Lad os hjælpe dig med at optimere driften af dine IT-baserede forretningsprocesser, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

 

FÅ SPARRING OM IT-DRIFT

Derfor vil du vælge os som IT-driftspartner

Tung erfaring

20 års erfaring og hundredevis af kravstunge kunder har gjort os til specialister i forretningsproces-
ser og i at udvikle best practise IT-driftsløsninger, der understøtter dem optimalt.

360° specialistviden

Vi sætter dit behov i centrum, og med 360° kompetencer inden for cloud, IT-drift og IT-sikkerhed, kan vi levere netop den IT-drift totalløsning, som matcher dit behov.

Topklasse service

Du får ekstraordinær service, der holder din IT kørende 24/7/365, og giver dig adgang til en fast kontaktkonsulent, der kender dig, din virksomhed og din IT-driftsløsning.

Ekstrem sikkerhed

Dine data er i trygge hænder i vores topsikrede datacenter, der er certificeret til at opfylde selv de allerskrappeste krav til datasikkerhed.

"NORRIQ er en professionel partner, der leverer en solid, sikker og fleksibel IT-drift og fremsynet sparring. Med vores forretningskritiske systemer i trygge hænder, kan vi koncentrere os om virksomheden."

Bent Hansen, økonomichef, ISS Kloak

 

Vil du have ERP hosting, der bare virker?

ERP-systemet er centralnervesystemet i din virksomhed. Det skal bare virke. Også, hvis du foretrækker en hosted ERP-løsning. Som et af Danmarks største ERP-huse ved vi alt om ERP, og hvordan du får det optimale ERP hosting set-up. Vi er platformsuafhængige, og kan hjælpe dig uanset om du har Microsoft Dynamics NAV, C5 eller noget helt tredje.

SÅDAN HOSTER VI DIT ERP

Er du effektivt beskyttet mod virus, hacking, ransomware?

Cyberkriminaliteten er eksplosivt tiltagende, og rigtig mange virksomheder har oplevet konsekvenserne af det forværrede trusselsbillede med flere angreb, f.eks. i form af virus, hacking og ransomware. Er din virksomheds IT-miljø effektivt beskyttet? Bliv det sammen med vores certificerede IT-sikkerheds specialistteam, der kan hjælpe dig med risikoanalyser, rådgivning omkring sikkerhedsniveauer og end-to-end IT-sikkerhedsløsninger.

LÆR MERE OM IT-SIKKERHED

Ved du, hvordan du sætter turbo på produktiviteten?

Den vigtigste konkurrenceparameter er evnen til at skabe høj produktivitet. Høj produktivitet er helt central for din virksomheds fortjeneste på sine ydelser og produkter. Med NORRIQ og Office 365 får du en cloud-baseret, hosted totalløsning med alle de kontorprogrammer, du skal bruge til at sætte turbo på produktiviteten.

LÆS MERE OM OFFICE 365

Forventer du service i en liga for sig? Så er du havnet det rette sted.

At overlade noget så vigtigt som driften af din IT til NORRIQ, forpligter os til at levere det ypperste - også efter, at du er gået i drift hos os. Derfor kan du få fat i vores ServiceDesk 24/7, hvor din faste driftstekniske konsulent er klar til at hjælpe. 

Desuden har vi en dedikeret Service Delivery afdeling, hvis fornemmeste opgave er at sikre dig topleverance og topservice.

 

Vil du skyde genvej til de nye, smarte cloud-muligheder?

Cloud er kommet for at blive. Ved du, hvordan du udnytter de nyeste cloud-muligheder, der giver mulighed for mindsket IT-kompleksitet, øget sikkerhed, fleksibilitet og besparelser? Svaret er Microsoft´s cloud-platform Azure, som vi er specialister i.

Sammen med os og Azure får du helt nye muligheder for at integrere og samle tjenester i skyen, og bruge data på tværs af dine øvrige forretningssystemer.

 

Disse virksomheder har allerede valgt NORRIQ

NORRIQ er driftspartner for hundredevis af danske virksomheder.
Vi kan også sikre dine systemer og data.

Mød kunderneSådan opnår du stabil og sikker IT-drift 


Vores inspirationsguide giver dig gode råd om hvordan du får IT-drift, forretning og sikkerhed til at spille sammen.

DOWNLOAD VORES INSPIRATIONSGUIDE OM IT-DRIFT

Book et gratis inspirationsmøde med en specialist

da-DK