Hvad er CRM?

CRM står for Customer Relationship Management, og handler om at maximere udbyttet af alle de kontaktpunkter, du har med dine kunder. Virksomheder, der arbejder strategisk med kundeoplevelsen som den samlende ramme om virksomhedens drift, opnår bedre resultater og skaber større værdi. NORRIQ hjælper jer med at designe kunderejser, der øger salg og loyalitet, men samtidigt reducerer jeres omkostninger.

Hvad kan CRM gøre for dig?

Vejen til profitable og loyale kunder går gennem god og individualiseret markedsføring, salg og service. CRM hjælper med at styre og opbygge relationer, der skaber og udvikler loyale og langvarige kundeforhold. Med NORRIQ er du sikker på at komme optimalt fra start og sikkert i mål - og med resultater, der hurtigt kan aflæses på bundlinjen.

Få større marketing-muskler announcement

Styrk jeres marketing-muskler markant. Bygget rigtigt, giver løsningen dig nem segmentering og effektiv kampagnestyring. Og så selvfølgelig let dataopsamling, sporing og rapportering. Med den integrerede Marketing Automation-løsning ClickDimensions kan du bygge intelligente professionelle og målrettede kampagner og rapportere på dem dirkte i CRM-løsningen.

Læs mere om Marketing Automation med ClickDimensions

Få bedre salgsresultater credit_card

Med en CRM-løsning fra NORRIQ øger I effektiviteten af jeres måde at bearbejde markedet på. Løsningen understøtter alle de processer, der leder frem til et salg – og fra salg til genkøb. Integreret indsigt giver dig problemfri lead-mangement, effektiv styring af din salgstragt og pipeline og nem opfølgning på salgsaktiviteter. Med løsningen får I et effektivt og frugtbart samarbejde mellem marketing og salg. 

Læs mere om Dynamics 365 for Sales

Tilbyd den bedste kundeservice people

Tag virksomhedens kundeservice til nye højder og fasthold jeres kunder. Løsningen gør jer i stand til levere hurtig og tilpasset kundeservice, som giver høj kundetilfredshed. Hold nemt styr på alle henvendelser, uanset hvilken kanal de kommer fra, og besvar dem med korret information. Automatiser jeres bekræftelsesflow og definer automatiske rutiner og eskaleringsregler. 

Læs mere om Dynamics 365 for Customer Service

Effektiviser jeres kørende service directions_car

Har I kørende serviceteknikere kan I nu få en komplet og effektiv løsning, der optimerer alle processer i jeres serviceforretning. Planlæg bedre, og få flere kundeaftaler pr. dag. Gør jeres teknikere mere effektive og kompetente med adgang til alle relevante kunde- og produkt-data via mobilitet. Og få et mere proaktivt servicekoncept der løser serviceproblemer, før de opstår.

Læs mere om Dynamics 365 for Field Service

CRM? Hvorfor? 
Læs gratis eBook

 

CRM-software gør det muligt at styre kunderelationer, salgsproces og marketing lige så struktureret som indkøb, lager, produktion og økonomi styres i et ERP-system.

I denne produkt- og leverandøragnostiske eBook kan du blive klogere på valg og implementering af et CRM-system

  • 8 måder CRM kan gavne din virksomhed
  • 5 fordele ved at implementere et mobilt CRM-system
  • Sådan vælger du det rette CRM-system
  • Det bør du overveje, når du vurderer en CRM-udbyder
  • Sådan måler du succes med et CRM-system

 

Få dit eksemplar af vores CRM-eBook

Bliv klogere på, hvordan Business Intelligence kan skabe værdi for din virksomhed

Gør som nogle af Danmarks stærkeste brands - vælg NORRIQ og indfri jeres fulde CRM-potentiale.

Med en CRM-platform fra NORRIQ giver Weber kunderne de bedste oplevelser

Weber giver kunderne de bedste oplevelser

Weber bringer sit brand helt ud i kundecenteret med en CRM-platform fra NORRIQ, der er med til at understøtte strategien om at sikre kunderne den optimale oplevelse – både omkring grillen, og hvis kunden har spørgsmål om sin grill.

Se hvordan Weber nåede deres mål  

Den rigtige CRM-løsning var med til at accelerere Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark accelererede med stærk digital platform

Ejendomsforeningen Danmark har taget digitalisering helt ind i hjertet af organisationen, og skabt en effektiv 360° digital platform, der udgør hjørnestenen i foreningens vision om at ligge forrest i ejendomsbranchen. 

Se hvordan Ejendomsforeningen Danmark høstede gevinsterne

Innovativ CRM-løsning bragte Klokkerholm tættere på kunderne

Innovativ CRM-løsning bragte Klokkerholm tættere på kunderne

Klokkerholm Karosseridele er historien om et lille Nordjysk værksted, der i dag er vokset til en succesfuld international reservedelsvirksomhed. Med Microsoft Dynamics 365 (CRM), har de skabt effektive digitale processer, der giver dem overblikket til at komme tættere på deres kunder, og tilbyde endnu mere værdiskabende service.

Se hvordan Klokkerholm kom tættere på kunderne

NORRIQ har skabt en CRM-løsning, der sikrer kunderne den optimale oplevelse af Weber-brandet, hele vejen fra produkt til kundeservice

Jacob Thomassen, Digital Manager
Weber-Stephen Nordic
NORRIQ har skabt en CRM-løsning, der sikrer kunderne den optimale oplevelse  af Weber-brandet.

Få en overlegen og intelligent CRM løsning

Få adgang til CRM-data - uanset hvor du er

En CRM-løsning fra NORRIQ er mobil og giver derfor dig og dit team den ultimative fleksibilitet. Få adgang til dine CRM-data, uanset hvor du er via din smartphone, tablet eller PC, og opdater aktiviteter, kontakter og muligheder, så snart du modtager nye informationer. 

Få adgang til CRM-data med en CRM-løsning fra NORRIQ

Frit og sikkert data-flow

Gør CRM social med Yammer. Få sikkerhed for at data og informationer flyder hurtigt, frit og sikkert på tværs af din organisation. Og organisér kunder og muligheder mere effektivt. 

Få frit og sikkert data-flow med en CRM-løsning fra NORRIQ

Al vigtig data samlet i ét system

Med Microsoft Dynamics 365 (CRM) får du samlet al vigtig viden og data i et stærkt, kundefokuseret system, der kan integreres med dine øvrige Microsoft-løsninger. Løsningen integrerer f.eks. med Outlook, hvorfra du har adgang til CRM-data. Eller integrer din CRM-løsning med din ERP-løsning, og øg din produktivitet i hele værdikæden. 

Få al data samlet i ét system med en CRM-løsning fra NORRIQ

Vi arbejder ud fra dine behov

En Microsoft Dynamics 365 (CRM) løsning fra NORRIQ er brugervenlig og passer altid til dine behov. 

Få en CRM-løsning, der passer til dig

Berig jeres CRM med værdifulde markedsdata

Dun & Bradstreet (tidl. Bisnode/NN Erhverv) har et modul til Microsofts 365-aplikationer som giver dig direkte og hurtig adgang til opdaterede informationer om alle danske virksomheder. Modulet sikrer, at du altid har de nyeste firma-stamoplysninger, regnskabsoplysninger, faggrupper og vigtige kontaktpersoner i din løsning. Samtidig får du klar besked om kreditvurdering og økonomiske nøgletal.

Læs mere om hvad data kan gøre for jer

Berig jeres CRM løsning med værdifulde markedsdata

Vi er stolte af alle vores referencer

- se nogle af dem her

image

Vil du vide mere om CRM? Få et uforpligtende møde med en ekspert.

da-DK
Kontakt os