Derfor skal du vælge Project Service Automation

Lever til tiden og på budget check

Dynamics 365 Project Service Automation effektiviserer alle processer, og hjælper jer med at levere til tiden, på budget - og lønsomt for jer.

Udnyt ressourcerne optimalt people

Få overblikket over medarbejdernes ekspertise og opgaver og planlægning ét sted. Det gør det nemt at allokere de rette medarbejdere til de rette projekter.

Effektiviser dine projektteams schedule

Giv dit team mobil adgang til at tjekke projekter, opdatere kompetencer, administrere planer, registrere tid og udgifter og opgaver via Office 365.

Se filmen om Dynamics 365 Project Service Automation

Se film

Altid opdateret - og altid på

Project Service Automation giver jer det fulde overblik over estimater, tilbud, kontrakter, ressourcer, tidsopsamling, udgifter og fakturaer.

Effektiviser projektplalægningen

Let samarbejdet omkring estimater for jeres salgs- og projektledere med visuelle værktøjer til bl.a. opgaveplanlægning. 

Dynamics 365 Project Service Automation arbejder desuden smidigt og effektivt sammen med planlægningsfunktionerne i Microsoft Project. En stærk kombination, der hjælper jer med at forbedre jeres projektplanlægning i alle faser. 

Effektiviser projektplalægningen med Project Service Automation

Optimer jeres ressourceplanlægning

Project Service Automation's planlægningsværktøj giver jeres projektledere et samlet overblik over medarbejdernes kompetencer og projekter ét sted. 

Brugervenlige filtreringsmuligheder gør det nemt at finde de rigtige kompetencer i den rigtige periode til de enkelte projekter. 

 

Optimer jeres ressourceplanlægning med Project Service Automation

Få bedre styr på tid og udgifter

Project Service Automation gør det nemt for projektdeltagerne at registrere tid og omkostninger på jeres forskellige projekter. Smarte mobile apps sikrer, at det kan foregå når og hvor som helst. 

Projektlederne kan nemt og hurtigt godkende projektdeltagernes tids- og omkostningsregistreringer, og se hvordan det påvirker projektøkonomien. Hele teamet har desuden mulighed for at arbejde sammen i et særligt samarbejdsrum for deres projekt i Office 365. 

Få bedre styr på tid og udgifter med Project Service Automation

Nem Fakturering

Giv jeres projektledere ét sted, hvor de både kan skabe et præcist faktureringsgrundlag og sende fakturaer til kunderne. 

Med Project Service Automation kan projektledere både tjekke og godkende omkostninger i forbindelse med det enkelte projekt, og generere, godkende og distribuere kundefaktuaer. AI projektøkonomi - udgifter, faktureret og ikke-faktureret overføres nemt til dit økonomisystem. 

Nem Fakturering med Project Service Automation

Alt hvad du skal bruge til at effektivisere projektprocesserne

Grib nye muligheder repeat

Med Project Service Automation kan du let identificere og styre hvilke kunder, der er i markedet for nye projekter.

Projekttilbud gjort nemt check

Spar tid, når du udarbejder tilbud gennem nem adgang til standardpriser eller individuelle priser, der er aftalt med den enkelte kunde.

Optimer ressource-planlægningen people

Få det fulde overblik over relevante kompetencer til et projekt allerede fra det tidspunkt, hvor du afgiver tilbud på et projekt.

Få fuldt kontrakt-overblik layers

Få nem adgang til vigtig information om et givet projekt, og hvilke kontraktsvilkår, der gælder for projektet.

Styr på projektbudgettet shopping_cart

Få styr på projektbudgetter og budgetændringer, og få nem adgang til rapporter, der viser omkostningerne i forhold til budget.

Effektiv kompetencestyring school

Giv projektlederne et samlet overblik over opgaver og medarbejdernes kompetencer, og gør det lettere at sammensætte det rette projektteam.

Tidsregistrering gjort nemt pie_chart

Indhent tidsregistreringer via en browser, og effektiviser godkendelsen. Optimer kommunikationen mellem jeres kundeservice, kørende teknikere og kunderne med integration til f.eks. Skype for Business. 

Mobil styring af projektomkostninger phone_iphone

Indsaml, godkend og viderefakturer projekt-omkostninger – og let processen med en app, som medarbejderne har med sig overalt.

Interesseret i at høre mere om dine muligheder med Project Service Automation?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os