Enkelt og fleksibelt bogføringsprogram

Få en enkel og gennemprøvet økonomistyring. Ingen papir. Ingen overflødige funktioner. Få adgang overalt. Så nemt styrer du regnskab, fakturering og moms med et økonomisystem fra NORRIQ baseret på Dynamics C5. Det giver dig mere tid til din forretning og gør din dag fleksibel.

Få en C5 demo

 

 

 

 

Nemt og intuitivt med adgang overalt

Alt er sat op til dig på forhånd. Med C5 det hele er nemt, hurtigt og intuitivt at gå til, og du kan bruge systemet når og hvor som helst.

Bogføring og årsregnskab

Moms uden bøvl

Elektroniske fakturaer

Fleksibel rapportering

Effektiv rykkerstyring

Styr på kunder og leverandører

Flere end 85.000 virksomheder har valgt Microsoft Dynamics C5

Et forretningssystem fra NORRIQ baseret på Dynamics C5 er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder, og er Danmarks  mest udbredte økonomistyringssystem. Det er nemt for dig at skifte fra et andet regnskabsprogram til C5 – NORRIQ flytter hurtigt og sikkert alle dine poster og data.

Har du et andet økonomisystem i dag? Intet problem. NORRIQ gør det nemt at flytte dine data til Dynamics C5.

Kom godt i gang

 

Hvorfor vælge Microsoft Dynamics C5?

Vokser med dig

Med Microsoft Dynamics C5 får du fordelene af et handy, overskueligt regnskabsprogram, der er målrettet virksomheder med op til tre brugere. Men i modsætning til andre systemer, giver Microsoft Dynamics C5 dig virkelig god plads til forandringer. Når du får brug for flere end tre brugere, fortsætter du nemt på Microsoft Dynamics NAV. Begge systemer er bygget på samme platform.

Også C5 er nemt at udvide. Får du nye behov, kan du nemt integrere dit C5 økonomisystem med f.eks. løn, e-handel, lager, opkrævninger, rykkere og pdf-generering samt målrettede løsninger til detail, handel eller produktion.

Mobil og fleksibel

Du har brug for et nemt økonomistyringsprogram, som du kan åbne og bruge, uanset hvor du er. Hvorfor lade dig binde af et skrivebord og en traditionel skærm? Få adgang til nøgletal og rapporter, godkend transaktioner og samarbejd med dine kollegaer fra din pc, tablet eller smartphone.

Spar tid og penge

Bare én times uproduktivt arbejde om dagen bliver til mange uproduktive arbejdstimer på et år – og giver mindre tid til dig selv. Det behøver imidlertid hverken være svært eller omkostningstungt at spare tid,
få overblik og kunne dykke ned i detaljen i dine fakturaer, moms eller årsregnskab med Dynamics C5. Og for kun DKK 99,- per måned det har aldrig været billigere at komme i gang med C5.

En tætpakket værktøjkasse

Basis Pakken indeholder alt, hvad en mindre virksomhed har brug for til økonomistyring. Men ikke nok med det. Den er også pakket med værktøjer, der kommer helt ud i krogene af din virksomheds behov. Ud over økonomi kan du også styre dine anlæg, kunder, leverandører og lager. Du kommer langt på literen, så at sige.

Tre fleksible pakker til mindre virksomheder

Du kan få al den support på C5 du har behov for. Det sikrer, at du nemt kommer videre, hvis du har spørgsmål. Ring op til +45 70 20 12 12.

Microsoft Dynamics C5

En skalerbar løsning, der giver overblik over din forretning, let økonomistyring og fakturering, betal moms til tiden, se indtjening og udeståender hos kunder og leverandører – og udvid fleksibelt.

 

Få en demo

Microsoft Dynamics C5 2014 Basis Pakken

Op til tre brugere. Gå straks i gang med én navngiven bruger, og en bruger hos din revisor eller bogholder, og få fleksibiliteten til at tilkøbe to ekstra brugere. Licensen lejer du og levering via skyen.
 

Få en demo

Mere brugere og mere funktionalitet

Får du brug for mere end tre brugere samt en eller flere af NORRIQs branche- og tillægsløsninger, fortsætter du ganske enkelt på Microsoft NAV, eftersom begge systemer bygger på samme platform.
 

Kontakt os


Hvad får du

 • Finans med op til 300 konti
 • Debitor inkl. Salgsfakturering med op til 100 debitorer
 • Kreditor inkl. Købsfakturering med op til 100 kreditorer
 • Lager med op til 300 varenumre
 • Tilpasning af op til 5 rapporter
 • 45 MB database
 • Letforståelig dansk brugervejledning
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Hvad får du

 • Ubegrænset antal regnskaber
 • Moms
 • Årsregnskab
 • Professionelt udseende fakturaer og rapporter
 • Unikke udvidelsesmuligheder – f.eks. E-handel
 • En velassorteret værktøjs­kasse til effektiv styring af din økonomi, anlægsaktiver, kunder, leverandører og lager.
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Få en demo

da-DK