NORRIQ Business Intelligence: Spind guld på dine salgsdata – aldrig har det været hurtigere og nemmere

Alle virksomheder sidder på en skat af data. Men hvordan gøres data til brugbar viden om fortid, nutid og fremtid som kan omsættes til rigtige beslutninger og værdifulde tiltag som kan aflæses direkte på bundlinjen? Med NORRIQ BI Accelerator og Power BI kan du hurtigt og nemt indsamle, analysere og visualisere jeres data og transformere dem til værdifulde indsigter.

De rå data har du. Den tunge forretningsmæssige erfaring der omsætter dem til forretningsindsigt har vi.

Få en demo 

SE ON-DEMAND WEBINAR " FÅ STYR PÅ FINANSRAPPORTERINGEN"

Hvorfor vælge en Business Intelligence-løsning fra NORRIQ?

Nøglefærdig løsning

NORRIQ BI gør det nemt at skabe et intelligent analytisk lag mellem de rå data i Microsoft Dynamics NAV og beslutningstagerne. Det gør det nemt og hurtigt at indsamle, analysere og dele data om salg, finans, lager, indkøb, debitorer og kreditorer.

Høst værdien hurtigt

NORRIQ BI er hurtig at komme igang med. Vi har gjort forarbejdet for dig, så du typisk kan være 80% i mål fra dag ét. Og med sparring fra vores erfarne forretningskonsulenter høster du hurtigt værdien af ny forretningsindsigt.

Analyser dybere

Business Intelligence styrker dit salg. Optimerer kapacitetsstyring, råvarelager og lønsomhed i produktion. Giver ledelsen bedre beslutningsgrundlag – og gør det nemmere at håndtere flere regnskaber.

Optimer hele din virksomhed med BI

Styrk dit salg. Optimer kapacitetsstyring, råvarelager og lønsomhed i produktionen. Tag bedre ledelsesbeslutninger – og gør det nemmere at håndtere flere regnskaber.

Det hele er baseret på Microsoft Dynamics ERP-platformen og Microsoft databaseteknologi.

BI som salgsaccelerator

Forretningsindsigt og realisering af nye forretningsmuligheder hænger tæt sammen. NORRIQ BI giver dig dyb indsigt i dit marked, dine kunder, dine konkurrenter og potentielle risici.

Lad os være konkrete: Se i realtid hvilke sager, der ligger i pipelinen, og hvilke af dem I bare skal vinde. Se hvilke produkter, der performer godt på hvilke markeder. Eller hvilke varer, der sælger bedst på en messe, og brug dén viden i butikken eller webshoppen.

Se online hvordan jeres markedsføring påvirker butikssalget. Tjek om vareflowet er det rigtige. Følg omsætningen i forhold til budget –  f.eks. hver halve time. Eller se omkostningerne. Og meget, meget andet, der er ligeså vitalt for din virksomhed.

BI i produktionen

Optimér kapacitetsstyringen og råvarelageret. Giv for- og efterkalkulation en meget dybere dimension, end med traditionel rapportering.

NORRIQ BI gør det nemt at sammenholde din produktionskapacitet med råmaterialet på lageret, så du kan se belastningen på en given maskine. Er der afvigelser i produktionen, folder NORRIQ BI hele årsagsforklaringen ud via en drill down, ligesom du nemt kan se performance for skiftehold, teams eller enkeltmedarbejdere.

Desuden kan du overvåge indtjeningen pr. produktion ved at sammenholde den realiserede salgspris med den kalkulerede kostpris og produktionsomkostningerne.

BI i økonomi- og forretningsstyring

NORRIQ BI giver dig strategisk indsigt i vigtige KPI´er på tværs af forretningsområder, afdelinger, geografi. Analyser, hvor virksomheden skal hen strategisk.

Se i realtid om du eksekverer på din strategi. Tjek, om virksomheden udvikler sig og vinder på de rigtige forretningsområder.

Se, hvor I vinder og hvor I taber – og hvilke sager I bare skal vinde. Er du i tvivl om hvor potentialet ligger i din virksomhed, hjælper NORRIQs BI-forretningskonsulenter dig med afklare mulighederne.

BI i finans

Ud over klassisk økonomistyring med overvågning af debitorer og kreditorer tilbyder NORRIQ BI bl.a. stærke konsoliderings-værktøjer til virksomheder med flere selskaber og regnskaber.

Løsningen konsoliderer automatisk regnskaberne fra alle koncernens selskaber uden tidskrævende arbejde med regneark. NORRIQ BI gør det desuden nemt at bryde det totale resultat ned til resultat og balance pr. selskab.

NORRIQ BI sikrer, at alle i organisationen ser samme regnskabsmæssige sandhed om regnskabet. Det konsoliderede regnskab letter hverdagen for økonomiafdelingen i forbindelse med handel mellem selskaber.

Kom hurtigt og billigt i gang med NORRIQ BI Rapid Value

Business Intelligence har traditionelt været både komplekst og dyrt at komme i gang med. NORRIQ har udviklet en nøglefærdig Business Intelligence-pakke, som er hurtig og økonomisk overkommelig at komme i gang med.

Det er vores erfaring, at BI skaber hurtigst værdi for dig, hvis din virksomhed kommer i gang i en fart, og så efterfølgende har mulighed for at udvide løsningen i takt med nye behov.

NORRIQs BI Rapid Value-løsning mindsker desuden behovet for, at du skal bruge ressourcer på udvikling og tilpasning af rapporter i Microsoft Dynamics NAV.

 

Pakken indeholder

  • Afklarende workshop om standardløsningens indhold og behov samt muligheder for tilpasninger
  • Implementering af kuber til salg, finans, lager, indkøb, debitor og kreditor
  • Udarbejdelse af en testanalyse eller testrapport
  • Overlevering af den færdige løsning

Få din demo her

Få en demo

da-DK