Vi løfter virksomheder med indsigt

Bedre beslutninger kan ses på bundlinjen, og de virksomheder der sætter deres data i spil, vil stå stærkest. Men hvordan omsætter du data til brugbar indsigt? NORRIQ har designet og bygget BI-løsninger for hundredevis af Danmarks mest succesfulde virksomheder, og vi lader al vores erfaring komme dig til gode.

Oplev en interaktiv demo

Business Intelligence gjort smartere, hurtigere og simplere

Danmarks bedste på BI

Vi er et af de mest anerkendte Business Intelligence-konsulenthuse, og vi står bag løsninger hos nogle af landets førende virksomheder. Vores liste over succesfulde projekter er lang, og vi betjener hver dag kunder fra mange brancher og industrier.

Indsigt i både forretning og IT

Hos NORRIQ har vi en unik kombination af specialisterfaring inden for Business Intelligence, indgående forretningsforståelse og ikke mindst en dyb og bred forståelse for IT. Derfor kan vi designe og levere branchens mest effektive løsninger.

Du starter tæt på mål

NORRIQ har køreklare forretningsløsninger til din virksomhed. Vælg en løsning som på forhånd er tilpasset til jeres branches specifikke behov og som allerede har bevist sin værdi. Skyd genvej til succes med NORRIQ.

NORRIQ aktiverer jeres data og skaber nye forretningsmuligheder. Spørg bare vores kunder

Læs hvordan Business Intelligence har skabt værdi hos andre virksomheder 

Se filmen om hvordan Keflico
skaber værdi med Business Intelligence

SE FILM

Vi tror på den lige vej

I sidste ende handler succes om rigtige valg. Med en effektiv Business Intelligence-løsning kan du glemme alt om mavefornemmelser og gode gæt - og i stedet styre efter realiteterne. 

Selvom en Business Intelligence-løsning henter data fra hele jeres forretning, behøver den ikke være dyr og kompleks. Business Intelligence er et område, solidt belagt med standardiserede værktøjer og erfaring fra masser af virksomheder, der - deres forskelligheder til trods - langt hen ad vejen har de samme forretningsmæssige behov.

Derfor går vi hos NORRIQ altid den lige vej. Vores unikke kombination af specialisterfaring inden for Business Intelligence, indgående forretningsforståelse og ikke mindst en dyb og bred forståelse for IT gør os til din bedste partner.  

 Bliv klogere på, hvordan BI kan skabe værdi for din virksomhed med vores gratis inspirationsavis

 

FÅ DIT EKSEMPLAR AF AVISEN HER

Business Intelligence, Dynamics NAV & NORRIQ

- et ualmindeligt godt match

De virksomheder der anvender Microsoft Dynamics NAV, har med NORRIQ BI Accelerator et gevaldigt forspring i form af en køreklar datamodel, der kan fungere som et færdigudviklet fundament for den tilpassede løsning. Med den er ca 80% af arbejdet gjort, allerede inden du starter, og du sparer rigtig mange udviklingstimer.

NORRIQ er en af Danmarks største NAV-konsulenthuse, der kombineret med vores stærke specialistkompetencer inden for Business Intelligence, gør os til en unik spiller.

De rå data har du, BI Acceleratoren og den tunge forretningsmæssige erfaring med at omsætte data til indsigt, har vi. Business Intelligence behøver ikke være mere kompleks end det.

Se interaktiv demo af Power BI og NORRIQ BI Accelerator

 

Få et gratis inspirationsmøde med NORRIQ

da-DK