ERP og økonomistyring til mindre og større virksomheder

Uanset, om du har behov for økonomistyring, du kan vokse med, eller en ERP-løsning, der kan digitalisere og optimere processerne på tværs af hele din virksomhed, har NORRIQ kompetencerne og løsningerne. Med NORRIQ er du sikker på at få adgang til landets vel nok dybeste ekspertise på tværs af både Microsoft Dynamics NAV og C5. Uanset dit behov, hjælper vi dig sikkert og risikofrit i mål med implementeringen. 

 Kom videre med ERP og økonomistyring

Driver du en større virksomhed? Så er Microsoft Dynamics NAV relevant for dig.

Der findes intet entydigt svar på hvilken ERP-løsning en mellemstor og stor virksomhed har brug for. Men en fleksibel ERP-løsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV, der vokser med dine behov, er et stærkt bud. Dynamics NAV forenkler og effektiviserer arbejdsprocesser på tværs af økonomistyring, produktion, leverandørstyring, rapportering, salg, HR, projektstyring og service. Desuden får du adgang til NORRIQs 360° kompetencer og branchekendskab, der hjælper dig med at gøre barrierer for vækst til fortid, sikre hurtig ROI og tage risikoen ud af dit projekt.

Læs mere om Microsoft Dynamics NAV

Driver du en mindre virksomhed? Løsningen for dig hedder Microsoft Dynamics C5.

Et økonomistyrings- og bogføringssystem fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics C5 er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder. Det er nemt for dig at skifte fra et andet regnskabsprogram til C5 – NORRIQ flytter hurtigt og sikkert alle dine poster og data. Har du særlige branchebehov, har vi udviklet brancheløsninger til C5, der er Danmarks mest udbredte økonomisystem. Vokser dine behov, vokser C5 med din virksomhed.

Læs mere om Microsoft Dynamics C5

 

Tre gode råd til dit ERP-projekt

Tænk iterativt

Den største fejl din virksomhed kan begå er at tænke på ERP-projekter som en absolut størrelse. Din virksomheds omgivelser ændrer sig hele tiden. Dermed kan dine forudsætninger og mål med projektet også nemt ændre sig. Derfor: Vær fleksibel undervejs.

Slank processerne

Øget konkurrenceevne skabes ikke længere med centraliserede og komplekse ERP-processer. Det skabes ved at “slanke” jeres ERP-system og flytte processer ud til brugerne via brugervenlige og fleksible systemer som f.eks. CRM, portaler og BI-løsninger.

Alle bliver klogere

Deler du ERP-projektet op i nogle faser, og er åben over for brugernes input, øger det ejerskabet af projektet og sikrer en hurtigere produktivitet med de nye ERP-værktøjer.

NORRIQ leverer 360 grader rundt om dit ERP-projekt

Du ved, hvor din virksomhed skal hen. NORRIQ leverer forretningsløsningen og rådgivningen, der bringer dig i mål.
 

  • Forundersøgelse
  • Projektomfang
  • Implementering
  • Uddannelse
  • Hosting
  • Forretningsrådgivning
  • Systemrådgivning
  • Projektledelse
  • IT-infrastruktur
  • Outsourcing

Anerkendelser & certificeringer

Hør mere om ERP eller økonomistyring - start her

da-DK