Byg bro mellem dine systemer

Vil du gerne undgå at printe data ud fra ét system, for derefter at indtaste de samme data i et andet system? Har du oplevet at gå glip af forretningsmuligheder og indtjening, fordi du ikke kunne finde vitale data?

Dit bedste værn mod tabte data og tabte muligheder er at forbinde dine systemer. Integration er imidlertidig en kompleks opgave, der kræver viden om hardware, software, subsystemer og branchespecifikke processer. NORRIQs erfarne integrationseksperter kombinerer alle disse kompetencer, så du kan få samlet alle dine systemer i ét værdiskabende forretningsfundament, der er nøje tilpasset jeres behov.

KOM GODT I GANG

Hvorfor NORRIQ?

Integration gjort enkelt og risikofrit

Funktionerne i NORRIQs ERP- og brancherettede forretningssystemer er tæt integreret, og spiller perfekt sammen med både hinanden, dine processer, dit IT–miljø og de fleste tredjepartsprodukter. Resultatet? Du høster forretningsværdien af integration nemt, hurtigt og risikofrit.

Væg-til-væg integration

NORRIQ hjælper med at integrere jeres centrale ERP-system med omverdenen – uanset om vi taler CRM, BI, brancheløsninger, mobilitet – eller hele porteføljen af Microsofts standardprodukter som f.eks. Office og SharePoint.

Synergi-fordele

Ud over at få systemer til at arbejde tæt sammen, skaber integration også værdifulde muligheder for at optimere og konsolidere jeres systemer, processer og infrastruktur. Tag NORRIQ med på råd omkring disse synergifordele.

Implementér fremtiden i trin

Man kunne sige, at vores dybe integrationserfaring giver dig frihed til at bygge bro til fremtiden trin for trin. For uanset hvilke behov du får, har vi kompetencerne, der sikrer en smidig integration mellem gamle og nye systemer.

Ingen afbrydelser

Succesfuld integration starter med sikkerhed for, at dine kritiske forretningssystemer er tilgængelige under projektet. Det opnår du med NORRIQ. Vi har erfaring fra hundredevis af integrationsprojekter.

Kom godt i gang. Lad os starte med et inspirationsmøde.

da-DK