Mobilitet. Et must hvis du vil forbedre produktiviteten.

En gang var ERP et støttesystem, der kun blev anvendt af relativt få medarbejdere. I dag er billedet ændret markant. Forretningssystemerne bruges i dag af 80% af medarbejderne, imod tidligere kun 10-20%. Giver du brugerne mobil adgang til forretningssystemerne, er der betydelige produktivitetsgevinster at hente. 

Få en demo

 

Høst optimeringsgevinster med mobilitet

NORRIQ hjælper din virksomhed med at øge medarbejdernes agilitet og produktivitet med mobile løsninger, der giver dem nem adgang til forretningsinformation på tværs af smartphones, tablets og bærbare pc´er. NORRIQs mobile løsninger er både brancherettede, brugervenlige og intuitive og sikre i forhold til medarbejdernes brug af private telefoner og tablets på jobbet. Ønsker du hosting af dine mobile løsninger, hjælper vi også gerne med dette.

Øg værdien af din investering

Forbedr jeres kundeservice. Tag hurtigere beslutninger. Accelerér transaktioner og processer. Ved at gøre funktionerne i jeres centrale forretningssystemer mobile, åbner du for nye måder at udnytte og beskytte jeres investering i Microsoft Dynamics og Microsoft Office forretningssystemer.

Øg produktiviteten

Udnyt dagens vigtigste driver for produktivitet. I har sikkert allerede – og med succes – optimeret adgangen til jeres information og de interne processer. Se produktiviteten tage et tigerspring ved at bringe disse forretningsinformationer og processer ud, hvor medarbejderne befinder sig.

Styrk mersalget

NORRIQs mobile salgskontor er et godt eksempel på en konkret, gennemprøvet mobil løsning fra NORRIQ. Den gør det nemt for sælgere i marken at tjekke status på kunden, se opdaterede priser, få overblik over den aktuelle varebeholdning – og meget mere. Sælgeren kan desuden udstede fakturaen til kunden på stedet, så I sparer administration, og fakturaen hurtigere kan sendes ud til kunden.

Læs mere om NORRIQs mobile salgskontor

Mød den nye generation

En helt ny generation af medarbejdere har indtaget scenen. Den nye generation forventer nem og intuitiv adgang til virksomhedens forretningssystemer på tværs af tablet, bærbare pc’er og smartphones – også deres egne. Giv dem det, og se hvordan det løfter samarbejde og performance.

Hvorfor vælge NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at skabe værdi med mobilitet.
Nogle af de stærkeste brands i verden har valgt NORRIQ.

Læs casen

Få en demo

da-DK