Der skal mere til en webshop end flot webdesign – vælg den rigtige webshop-partner og indfri hele potentialet

Rig på erfaring med B2B og B2C Webshop swap_vertical_circle

Vi står bag mange af Danmarks mest effektive og lønsomme webshopsløsninger. Om det gælder B2B eller B2C Webshop, er vi de rigtige at spørge.

Det sorte bælte i webshop integrationer bubble_chart

Vi er et teknologihus og specialister i integration til webshop. Vi har dyb og bred forståelse for webshop programmering og proxes. Og så kender vi Dynamics 365 ud og ind. 

Med os starter du tæt på mål place

Skyd genvej til succes med NORRIQ e–Commerce Accelerator. En integreret webshop med alle de funktioner, du skal bruge.

NORRIQ udvikler markedsledende webshopløsninger

NORRIQ udvikler markedsledende webshopløsning for hummel

Hummel folder vingerne ud online

Hummel har valgt NORRIQ til at udvikle både deres B2B og B2C webshopløsning. De to løsninger er samlet i ét system baseret på Dynamicweb-platformen, og er 100% integreret med Hummels ERP-system. 

Resultatet er knivskarpe webshopløsninger med høj konvertering og performance. Administration og vedligeholdelse er let og overskuelig - selv med et stort antal produkter og varianter. 

NORRIQ har bygget et kraftværk af en webshopløsning for Illums Bolighus

Illums Bolighus - et kraftværk af en webshopløsning

Illums Bolighus valgte NORRIQ til at udvikle et kraftværk af en webshopløsning, der med høj performance sikrer forretningens succes online. Løsningen er fuldt integreret, og er dermed et farvel til alle former for dobbelt indtastninger og manuel flytning af data.

Optimeret mobilvenlighed, bedre søgefaciliteter og flere filtre fik konverteringsraten til at stige, mens en opgraderet PIM-løsning reducerede ressourceforbruget til vedligehold og produktberigelse markant. 

 

 

Med e-handelsløsningen fra NORRIQ kan Tunstall yde service i verdensklasse

Nu kan Tunstall yde service i verdensklasse

Tunstall og NORRIQ supplerede webshoppen med en serviceportal med RMA-funktionalitet, der dagligt sparer Tunstall for rigtig mange ressourcer - og samtidig gør dem i stand til at yde en eminent service. 

Serviceportalen er baseret på NORRIQ e-Commerce Accelerator, og indeholder et workflow, der optimerer og automatiserer en lang række serviceprocesser, lige fra kundens fejlmelding til oprettelse af servicenumre. Resultatet er færre arbejdsgange for Tunstall -  og en meget bedre serviceoplevelse for deres kunder. 

 

B2B Webshop fra NORRIQ styrker Gottfred Petersen

Ubegrænset skalérbarhed løfter Gottfred Petersen

Gottfred Petersen valgte NORRIQ til at tage deres B2B webshop. B2b Webshoppen bygger på en række skræddersyede dynamiske moduler, og med en intergreret PIM-løsning sikrer, at produktdata altid er opdaterede, ensartede og live.

Gottfred Petersens webshoplsøsning er bygget intelligent, kræver minimal administration og har nærmest ubegrænset skalérbarhed. Konverteringsraterne er i top og sammen med muligheden for at oprette kundespecifikke webshops, skaber løsningen hver dag stor værdi for Gottfred Petersen.

Kom i gang med din B2B webshop

I eBook'en kan du læse mere om det enorme potentiale, der er gemt i e-handel
og om, hvordan du kommer nemt, hurtigt og effektivt i gang.

Download gratis eBook

Gratis avis om e-handel

Vi er stolte af alle vores webshop referencer

- se nogle af dem vi har lavet B2C og B2B webshop projekter til her

 • Illums Bolighus
 • Hummel
 • Gottfred Petersen
 • normann cph
 • Pernod Ricard
 • Bolind
 • Tunstall
 • A-sport
 • Goecker
 • Stadsing
 • CBP
 • Polar Seafood
 • Det sundhedsvidenskabelige fakultet
 • Sügro
 • DCC Energi
 • Dermalogica
 • Kjær & Sommerfeldt
 • Wexoe
 • Maki
 • Mireille
 • Tefcold
 • Taster Wine
 • Milestone
 • EICO

Illums Bolighus skaber værdi med deres B2C Webshop

Integration mellem ERP og webshoppen samt integration til lagersystem fra webshoppen er noget at det som virkelig performer på denne lækre webshop til Illums Bolighus. Denne webshop er bl.a. kåret som den bedste B2C Webshop på en Dynamicweb platform.

Vi har holdninger til B2C og B2B Webshops

- for os er godt ikke godt nok at designet er flot eller siden er oppe. Vi skal vide hvordan din webshop performer, oppetider, kører alle integrationer og flyder data som det skal...

Vi tager risikoen ud af dit Web-projekt

Vi elsker standardløsninger og best practise iden for webshop udvikling, og udfordrer hver dag grænserne for, hvad der er standard. Vi er samtidigt eksperter i alt hvad der foregår i slags integrationer mellem din webshop og etc. ERP og PIM systemer. 

Intelligens er den vigtigste ingrediens

De mest effektive B2C og B2B Webshopd er også de mest enkle at drive. Derfor er den vigtigste ingrediens digital intelligens, overvågning og konstant høj performance. 

Magien sker imellem forretning og IT

Nøglen til en succesfuld webshop findes i krydsfeltet mellem forretning og den opsamlet data. Derfor er dét vores foretrukne arbejdssted. 

Vi har bygget den ultimative webshop - også til dig!

Med NORRIQs Webshop Accelerator får du alle de funktioner, du skal bruge for at vækste forretningen og servicere dine kunder via. en B2C eller B2B Webshop. Selvfølgelig fuldt integreret med alle afkroge af ERP-system som NAV, integration fra lagersystem, integration til PIM-system eller andre. Vi vil være de bedste på integration og performance til din webshop uanset systemerne bagved.

En fuldblods webshop-løsning til B2C og B2B segmentet

Med NORRIQ Webshop Accelerator har vi samlet al vores erfaring fra vores mange webshop-løsninger og bygget den ultimative, køreklar webshop med integration til PIM og ERP systemer. Alle de features, du har brug for:

 • Øg salget med webshops i alle de sprog, du ønsker
 • Mød kunden på alle enheder - Mobile First! 
 • Spar tid med 24/7 selfservice på webshoppen
 • Få flere leads til din webshop
 • Krydssalg, opsalg og rabatstyring
 • Fuld designfrihed på webshoppen
 • Mere loyale kunder via webshoppen / kundeportal
 • Enkel produktvariantstyring
 • Styr al produktdata ét sted
 • Skalerbar og fleksibel webshop
 • Integration til Product Management System fra webshop
 • Integration til ERP-systemer som NAV, Business Central, m.m.
 • Rapportering til BI fra webshoppen

Udforsk alle mulighederne 

Den ultimative e-handelsløsning

Seneste blog-indlæg fra Web-teamet

Som eksperter i Integrationer, performance og opbygning af B2B webshops, elsker vi at give viden fra os. Her på bloggen kan du læse mere om hvad vi arbejder med som bl.a. er integration af PIM systemer til webshop, integration af økonomisystem til webshop og meget andet. Følg med og bliv klogere på området inden for webshops.

7 genveje til succes med din
webshopløsning

Du har indset, at du skal i gang med online handel. Men hvordan kommer du bedst og hurtigst i gang med e-handel? En køreklar webshopløsning, der arbejder perfekt sammen med dine øvrige forretningssystemer, er den rigtige vej at gå. Vi har samlet 7 gode råd til succes med din webshopløsning.

At få succes med online handel behøver hverken være tidskrævende eller risikofyldt. Med en velintegreret og køreklar webshopløsning kommer du hurtigt i gang og ser hurtigt afkast af din investering.

Alt hvad du behøver

Ved at vælge en køreklar webshopløsning får du alt, hvad du behøver for at skabe en professionel online salgskanal. Dermed slipper du for risikoen og de høje omkostninger ved at kaste dig ud i et udviklingsprojekt. Du behøver kun at tilføje dit grafiske design – så er du klar.

Skyd genvej til succes – stil krav om ERP- og PIM-integration

Når du går i gang med at bygge din e-handelsløsning, er det afgørende for din succes, at din webshopløsning er integreret med dit ERP-system og dit PIM-system. ERP-integration er grundstenen i en sund online forretning. Integrationen sparer ressourcer, fordi du kan styre priser og rabatter i ERP-systemet, og fordi du får automatiseret processerne for ordrer, lager, fakturering og logistik på tværs af webshop og ERP-system. PIM-integration sikrer, at alle produktinformationer som f.eks. beskrivelser, fotos og priser altid er korrekte og nemme at opdatere.

FAQ - webshop: 

7 genveje til succes med din webshopløsning:

1. Hvordan kommer jeg nemt igang med en webshopløsning?

Vælg en køreklar webshopløsning.

2. Skal min webshop kunne have integration til andre systemer? 

Tænk integration til dine forretningssystemer, f.eks. Microsoft Dynamics NAV, CRM og PIM. Og her mener vi reel integration, og ikke integrationer via interfaces eller lign.

3. Hvilke krav skal jeg stille til min webshopleverandør? 

Vælg en erfaren leverandør med stor viden om online handel, men også med dyb viden om både teknologi og forretningsprocesser.

4. Hvilken platform skal jeg vælge til min webshop? 

Vælg en skalerbar platform, der kan skalleres op og ned i takt med udviklingen i markedet og din forretning.

5. Hvordan sikrer jeg, at min webshop også skaber kunder og omsætning?

Få en løsning, der kan opsamle brugeradfærd på både website og webshop. Jo mere du ved om dine kunder, jo flere muligheder har du for at bygge individuelle kunderejser, og jo bedre vil din webshopløsning konvertere og performe.

6. Hvilke funktioner bør der være i min webshop?  

Vælg en løsning med indbyggede online marketingværktøjer som f.eks. e-mail marketing, søgemaskineoptimering og muligheden for at foretage splittests, så du løbende kan justere og optimere dine tiltag på baggrund af, hvad der performer bedst.

7. Hvordan skal jeg håndtere den efterfølgende drift af min webshop?

Afsæt ressourcer til løbende optimering. Online handel er en rejse i sig selv, og måden din webshopløsning er bygget på kan hurtigt blive en af de vigtigste konkurrenceparametre. 

Dynamicweb - Bedste B2C webshop

NORRIQ eBusiness har vundet prisen for årets bedste B2C webshop 2020 bygget på en Dynamicweb platform.

Læs om webshop-løsningen, som NORRIQ har leveret til Illums Bolighus

Bliv klogere på e-handel og Dynamicweb

Interesseret i at tale med en, der ved alt om webshops?

Tag en helt uforpligtende snak med en af vores konsulenter

da-DK
Kontakt os