IT-outsourcing handler om tillid hos BIL Bank Danmark

BIL Bank Danmark fik både øget sikkerhed samt mere overskuelige omkostninger til driften af deres it ved en outsourcing-aftale med NORRIQ. BIL Bank Danmark indgår i Dexia Gruppen, som driver bankforretning i hele Europa, har til stadighed et ufravigeligt behov for en høj sikkerhed og driftsstabilitet. Dette sikrer en aftale med NORRIQ. 

Hos BIL Bank Danmark er kravet om sikkerhed i forbindelse med it- og datahåndtering alfa omega, og blev i tvivl om driftssikkerheden af deres interne it-løsning. Derfor valgte BIL Bank Danmark at outsource deres it-løsning til NORRIQ.

 

Tillid, erfaring og professionalisme er de kerneværdier, vi lægger vægt på i forholdet til vores kunder. I den forbindelse er sikker it- og data-håndtering altafgørende for os som bank

Sten Lawaetz, Direktør - Banque Internationale à Luxembourg Bank Danmark  A/S

 

Ingen kompromisser omkring sikkerhed
I valget af outsourcing partner vægtede BIL Bank Danmark sikkerheden, men havde også et ønske om at holde udgifterne til it-driften nede. Begge dele fik BIL Bank opfyldt i deres samarbejde med NORRIQ. ”Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet, og fuld tillid til vores samarbejdspartner på it-siden er en absolut nødvendighed. Vi valgte NORRIQ, bl.a. fordi vi tidligere havde oplevet deres ekspertise og erfaring. Samtidig var prisen den rigtige” siger  Sten Lawaetz

Professionel hosting-partner
BIL Bank havde tidligere haft NORRIQ som leverandør i forbindelse med en driftsaftale. Det var derfor nærliggende at fortsætte samarbejdet. ”Med NORRIQ har vi fået en samarbejdspartner med en meget professionel tilgang, og de har fuldt ud levet op til vores tillid og krav om høj standard,” slutter Steen Lawaetz.

da-DK