Launis - BI

Fødevare | Business Intellience

Fra overblik til detaljen med få klik. Det gør TARGIT Business Intelligence-løsningen fra NORRIQ stærk hos Launis. Business Intelligence styrer KPI'erne hos fødevareproducenten.

Læs case

DANÆG - BI

Fødevare | Business Intellience

DANÆG driver forretning baseret på fakta, der hentes fra deres Business Intelligence-løsning. Med Business Intelligence kan de forholde sig til "en sandhed". Det skaber en fast struktur omkring den interne rapportering, og det fremskynder beslutningsprocesserne.

Læs case

Danæg - NAV

Fødevare | Microsoft Dynamics NAV

Alle æg i samme kurv kan lyde som en risikabel strategi. Men sådan ser man ikke på det hos DANÆG, der har valgt NORRIQ som hovedleverandør af deres it-løsninger. Det har, ifølge it-chef hos DANÆG Morten Green, givet virksomheden en lang række fordele, da man nu har en leverandør, der til fulde forstår DANÆGs behov.

Læs case

DANÆG - SharePoint

Fødevare | SharePoint

Det var et ønske fra DANÆG koncernen, der blev startskuddet til implementeringen af en SharePoint-løsning hos DANÆG. Koncernen ønskede en platform, der kunne være med til at sikre vidensdeling på tværs af både afdelinger og lande, samt lette de forskellige administrative arbejdsgange i virksomheden.

Læs case

Gert Nielsen A/S

Fødevare | Microsoft Dynamics NAV

Gert Nielsen A/S sparer 75-80.000 kr. ved at optimere deres sporingsprocesser og baner vejen for fremtidig vækst med brancheløsningen NORRIQ Food.

Læs case

Amanda Seafoods

Fødevare | Microsoft Dynamics NAV

Amanda Seafoods ruster sig til tocifrede vækstrater efter en succesfuld turnaround ved at integrere og automatisere deres processer baseret på best practises for producerende fødevarevirksomheder.

Læs case

Nordic Seafood

Fødevare | Microsoft Dynamics NAV

I forbindelse med, at Nordic Seafood fik nye ejere, blev der indført nye rapporteringsprocedurer. Disse nye krav var vanskelige at imødekomme med virksomhedens eksisterende it-løsning, og virksomheden gik derfor i gang med at undersøge markedet for en mere tidssvarende it-løsning. Valget faldt på NORRIQs fødevareløsning, der i dag anvendes af 75 brugere i seks lande

Læs case
da-DK