Launis - BI

Fødevare | Business Intellience

Fra overblik til detaljen med få klik. Det gør TARGIT Business Intelligence-løsningen fra NORRIQ stærk hos Launis. Business Intelligence styrer KPI'erne hos fødevareproducenten.

Læs case

DANÆG - BI

Fødevare | Business Intellience

DANÆG driver forretning baseret på fakta, der hentes fra deres Business Intelligence-løsning. Med Business Intelligence kan de forholde sig til "en sandhed". Det skaber en fast struktur omkring den interne rapportering, og det fremskynder beslutningsprocesserne.

Læs case

Scandinavian Brake Systems

Produktion | Business Intellience

Produktions og distributionsvirksomheden Scandinavian Brake Systems A/S (SBS) har indført TARGIT Business Intelligence Suite for at have et effektivt Business Intelligence softwareværktøj til at øge indtjeningsevnen.

Læs case

Plantorama

Business Intellience | Detail

Plantorama har skabt en målstyret og datadrevet virksomhed med en BI-løsning, der har øget virksomhedens bundlinje. Løsningen udgør desuden hjørnestenen i havecenterkædens fortsat ambitiøse vækststrategi.

Læs case

Keflico

Grossist | Business Intellience

Keflico har de seneste år oplevet stor vækst og dermed også en øget kompleksitet i deres forretning. For at blive på vækstsporet havde de brug for et mere effektivt styringsredskab. Med en Business Intelligence-løsning fra NORRIQ kan de i dag styre efter indsigt og træffe langt bedre beslutninger.

Læs case
da-DK