RV Unique booster bundlinjen 

Rengøringsvirksomheden RV Unique er et godt eksempel på, at succesfuldt digitalt købmandsskab handler om en stærk webshop og procesoptimering og integration på tværs af webshoppen og ERP.

rvunique.dk giver kunderne agil adgang til onlinekøb

RV Unique har i 20 år været en del af den danske rengøringsbranche, og er historien om en mindre virksomhed med stor succes inden for salg af rengøringsprodukter. Virksomheden så et behov for nem og agil adgang til at købe produkter for både deres private og offentlige kunder. Derfor ønskede de at kombinere deres salgsapparat med E-handel.

NORRIQ hjalp virksomheden med at skabe e-handelsløsningen rvunique.dk, der hurtigt skabte øget omsætning, fordi virksomheden langt bedre kan møde kundernes krav om adgang til online bestilling. 

Fakta om løsningen 
Webshoppen rvunique.dk er baseret på e-handelsplatformen NORRIQ e-Commerce Accelerator, og  fuldt integreret til rengøringsfirmaets ERP-system, Microsoft Dynamics NAV. De to platforme er bundet effektivt sammen af NORRIQs integrationsmotor Live Web Integration. Det sikrer, at alle ordre- og debitorprocesser på tværs af rvunique.dk og Dynamics NAV sker automatisk, og at al vedligeholdelse af E-handelsplatformen – f.eks. styringen af de kundespecifikke produktsortimenter – sker ét sted, nemlig i Microsoft Dynamics NAV. 

Understøtter digitalt købmandsskab

Sammen med NORRIQ har RV Unique fået skabt en topmoderne webshop. Men godt digitalt købmandsskab handler i dag også om at optimere flere, relaterede processer. RV Unique har således fået udviklet en mobil version af webshoppen, samt en smart app, der gør det muligt for kunderne at bruge smartphonens kamera som stregkode-scanner ved genbestilling af rengøringsprodukter. En hurtig bevægelse henover produktets stregkode – og produktet er genbestilt.

Nemt at håndtere indkøbsaftaler

Med den rette e-handelsløsning behøver det ikke være besværligt at håndtere indkøbsaftaler med det offentlige på bestemte rengøringsprodukter. RV Unique kan således med få klik individualisere produktsortimentet i webshoppen. Det sikrer, at indkøberne fra en given offentlig virksomhed kun kan se og købe de produkter, som deres indkøbsaftale med RV Unique omfatter.

LÆS OM NORRIQ E-COMMERCE ACCELERATOR

da-DK