Brygget på best practice

Faldende salg på jeres modne markeder? Store omkostninger på nye lovende markeder? NORRIQ har en vision for, hvordan fremtidens bryggerier optimerer processerne og vinder over udfordringerne. Visionen har vi bygget ind i Drink-IT, NORRIQs Dynamics NAV-baserede brancheløsning til bryggerier, der har gjort os til Microsofts globale partner specielt for din branche.

Drink-IT løsningen har for længst bevist sin værdi globalt i 30 lande, hvor blandt andet Carlsberg og Heineken mærker effekten af bedre lønsomhedsanalyser, bedre produktions-, kvalitets- og ordrestyring, bedre kundeservice og effektiv styring af priser og rabatter samt integration til EMCS og MES – og meget andet.

Få en demo  Download ERP guide

Se film om
Mack Breweries

Se FILM

Global, skalerbar og hurtig

Anvendt i 30 lande

NORRIQ har succesfuldt implementeret Drink-IT over hele kloden. Halvdelen af vores 80 implementeringer er foretaget for tre af verdens største bryggerier, der som resultat fik løftet indtjeningen på deres eksisterende markeder.

50% lavere TCO

50%. Så meget skærer du ned på dine totale omkostninger (TCO) sammenlignet med andre løsninger. Det viser adskillige business cases.

35% hurtigere

35%. Så meget hurtigere er du i luften med Drink-IT i forhold til andre, sammenlignelige løsninger. Den omfattende standardfunktionalitet bringer dig 90% i mål fra dag et.

Nem at skalere

Drink-IT er både velegnet i et internationalt producerende bryggeri, i en grossistvirksomhed, eller som den ene løsning i en to-systems strategi.

Udvid med endnu flere stærke muligheder

En Drink-IT løsning fra NORRIQ er et fleksibelt system, som du efter behov også kan udvide med stærk, brancherettet CRM og BI. Fleksibiliteten gælder også implementeringen, der kan foregå hos dig, eller i skyen.

CRM styrker salg og kundeservice

Med CRM når jeres sælgere bedre deres mål, styrker kunderelationer og kundeservice, samtidig med at du øger produktiviteten i salg og marketing med bedre overblik over kampagner, pipeline og budgetter.

Få de skarpe svar med BI

Med BI gør du døde data levende, og opnår et meget præcist billede af virksomheden. Vælg mellem indbyggede, brancherettede rapporteringsmuligheder og rapporter, som du selv designer.

On Premise eller hosting

Du kan installere løsningen i din virksomhed, overlade driften til os gennem hosting, eller placere Drink-IT i skyen. Vi hjælper med det hele. Licenserne? Dem betaler du enten én gang for alle, eller månedligt pr. bruger.

Hvad er Drink-IT?

Se FILM

Hvorfor vælge NORRIQ?

NORRIQ er Microsofts strategiske globale partner, når det gælder Microsoft Dynamics brancheløsninger til bryggerier. Vi har leveret over 80 Drink-IT løsninger i 30 lande,

Besøg Drink-IT.com

Få en demo

Svært ved at finde den rigtige ERP-løsning til dit bryggeri? Download vores guide og gør din research lettere.

Download guiden

da-DK