Køreklare løsninger til både den lille butik og den store detailkæde

Kampen om kunderne skærpes hver dag i detailindustrien. Hvor går de hen i dag? På nettet? Til din konkurrent? NORRIQ Retail hjælper din forretning med at få sin andel af Omni-Channel potentialet ved at kombinere købmandskab og it.

NORRIQ Retail spænder fra det lille til det helt store behov. Løsningerne er modulopbyggede, og klar til at levere det, du behøver. Fra en enkelt kasseløsning og styring af nogle få varenumre i et par butikker, til en komplet kædeløsning, der integrerer økonomistyring, logistik, centrallager, indkøb, salg på tværs af fysiske og digitale salgskanaler. NORRIQ Retail giver dig desuden både mobil POS, styring af kundeklubber – og meget andet.

Få en Demo

 

NORRIQ Retail dækker hele din værdikæde

Optimer alle områder af din forretning

Optimer jeres indkøb og logistik og salg. Tilbyd stærke Omni-Channel oplevelser, forenkl jeres økonomistyring, analyser og rapportering.

1

Indkøb og logistik

Gør lagerprocesserne intelligente. Minimer svind. Tag optimale indkøbsbeslutninger på tværs af salgskanaler. NORRIQ Retail skaber Omni-Channel resultater ved at give dig styr på alt fra interne lager-og logistikprocesser kombineret med en fleksibel, integreret og stærk webplatform. Løsningen gør det nemt at effektivisere og optimere indkøb til lager, pladsudnyttelsen og evnen til at planlægge, allokere og levere rette vare i rette, lønsomme mængde på rette sted – til webshop eller fysisk butik. NORRIQ Retail letter desuden planlægning og allokering, der tager højde for f.eks. sæsonudsving, særlige kampagner, introduktion og udfasning af varer etc.

2

POS, salg og Omni-Channel

Bliv stærk på Omni-Channel salg. Øg kundeloyaliteten. Accelerér indtjeningen. NORRIQ Retail løsningen sikrer dig optimal succes med et af de helt store strategiske udviklingsområder: handel på tværs af fysiske og digitale salgskanaler. Løsningen gør det nemt at give kunderne en ensartet og overbevisende shoppingoplevelse, uanset hvor de handler – på nettet, smartphonen eller mobile enheder. NORRIQ Retail bringer desuden den digitale oplevelse ind i butikken med mobil POS, og styrker kundeloyaliteten med enkle CRM-værktøjer til styring af kundeklubber, medlemskort, rabatkuponer, personlige medlemstilbud etc. Alle ordrer, priser, varer styrer du med et par klik i ERP-systemet, som NORRIQ Retail integrerer til.

3

Økonomistyring og analyser

NORRIQ Retail gør klassisk økonomistyring endnu bedre. Ud over at overføre kasseopgørelsen til butikkens eller hovedkontoret økonomisystem, får du nemlig også fingeren på pulsen gennem løsningens BI-analyseværktøjer. Tjek f.eks. kassetransaktionerne i butikkerne, og opdag falske transaktioner i tide, så du kommer svind effektivt til livs. NORRIQ Retail giver dig værktøjet til at få styr på salget. Se f.eks. omsætning pr. sæson, pr. varegruppe – eller time-til-time udviklingen i de enkelte butikkers omsætningsindex. Eller få et knivskarpt øjebliksbillede af medarbejdernes performance, vareomsætningshastigheder, døde varer, online-kunder vs. butik. NORRIQ Retail viser dig, hvor du skal sætte ind.

Vores løsninger matcher alt fra de mindste til de største behov

Løsningen til større detailkæder

NORRIQ Chain Solution giver din kæde en brugervenlig, integreret og fleksibel løsning, der automatiserer alle processer på tværs af butikkerne og kædekontoret.

LÆS MERE OM NORRIQ CHAIN SOLUTION

Løsningen til enkeltbutikker og mindre kæder

NORRIQ Shop Solution er en enkel kasseløsning, der arbejder perfekt sammen med din Dynamics C5 – og som er hurtig og nem at implementere og udvide.

LÆS MERE OM NORRIQ SHOP SOLUTION

Skyd genvej til suveræne Omni-oplevelser

NORRIQ Omni er til kæder og butikker, der overvejer hvordan de kommer helt frem i førerfeltet på et detailmarked i forandring ved at tilbyde suveræne Omni-Channel oplevelser.

LÆS MERE OM NORRIQ OMNI

NORRIQ Retails løsninger bygger på et tæt samarbejde med LS Retail

Besøg LSRETAIL.COM

Hvorfor vælge NORRIQ Retail?

NORRIQ har mange års erfaring med at sikre værdi med it i detailbranchen.
Nogle af de stærkeste forhandlere har valgt NORRIQ.

Se flere cases

Få en demo

da-DK