Få styr på dine produktdata med PIM

Jeres produktdata skal være ens overalt. Men jo flere kanaler, I sælger på, desto mere kompleks er opgaven. Med en PIM-løsning fra NORRIQ får du en overlegen og intelligent løsning til at distribuere produktdata på tværs af mange forskellige kanaler.

FÅ EN DEMO 

SE ON-DEMAND WEBINAR "PIM -  SÅDAN FÅR DU STYR PÅ PRODUKTDATA"

Aldrig mere bøvl med at finde og distribuere produktdata

Har din virksomhed udfordringer med at distribuere produktdata i flere kanaler og medier? Det skyldes typisk, at I lagrer data i flere systemer. Med en PIM-løsning får du samlet I alle produktdata ét sted, i én version, som nemt kan bruges mange forskellige steder. 

 

  • Saml al produktdata ét sted
  • Nem oprettelse og opdatering af data
  • Problemfri distribution af produktdata i mange kanaler og medier
  • Sikkerhed for korrekt, konsistent og opdateret produktdata overalt
  • Fuld kontrol med hvem der opretter og bruger hvilke produktdata hvor
  • Tidsbesparende genbrug af data
  • Slip for at oprette nye data om et produkt for hver kanal
  • Nemmere end nogensinde at introducere nye produkter

Nemt at distribuere data på tværs af mange kanaler og medier

Distribuer produktdata på tværs af alle de kanaler, du ønsker - nemt og hurtigt. Fra webshops, websites, brochurer, til apps, POS-systemer, direct mails, datablade, kataloger og prislister. Med en PIM-løsning fra NORRIQ kræver det kun et par klik. Og du skal aldrig mere bekymre dig om hvorvidt priser, tekster og fotos er korrekte. Det sikrer løsningen automatisk.

Produktkataloger gjort nemt

Rapportgeneratoren i vores PIM-løsning gør det nemt at lave kundespecifikke produktkataloger som pdf. Desuden integrerer løsningen problemfrit med det professionelle designværktøj Adobe InDesign. Det gør det nemt at arbejde med individuelt designede kataloger. Tekster, priser og billeder overføres nemt fra PIM-løsningen til katalogsider i InDesign.

Hurtig adgang til produktdata

Få samlet jeres produktdata et sted. Slip for at lede efter priser, fotos, beskrivelser, specifikationer og sprogversioner på servere, i regneark eller i ERP-systemet m.v. Med en PIM-løsning kan jeres salgs- og marketingfolk nemt og hurtigt finde, opdatere og distribuere produktdata. 

Få fuld kontrol med datakvaliteten

Når du samler og opdaterer jeres produktdata et sted, opnår din virksomhed både høj datakvalitet og fuld kontrol med, at medarbejderne kun bruger én version - nemlig den korrekte. Du er også sikker på, at de anvender det rigtige filformat i forhold til mediet. Desuden får du styr på hvem der bruger hvad hvornår, hvilket gør det nemt at sikre konsistens i jeres produktdata.

 

 

Altid korrekte sprogversioner

Opererer din virksomhed i forskellige lande? Med en PIM-løsning fra NORRIQ skal du aldrig mere bekymre dig om fejl i sprogversioner af jeres produktdata. Løsningen sætter jer i stand til at få oversat produktdata på en enkel og struktureret måde. Dermed sikrer du, at alle oversættelser tager udgangspunkt i den samme grundtekst, og at oversættelserne nemt kan distribueres ud i landene.

Læs mere om NORRIQs PIM-løsninger

Med NORRIQ kan du vælge mellem to PIM-løsninger. Det giver dig mulighed for at vælge den løsning, 
der bedst passer til din virksomheds behov.

LÆS MERE OM NORRIQ XPI 

LÆS MERE OM PERFION

Vores PIM-løsninger skaber værdi i virksomheder som bl.a:

Weber

Bolind

Illums Bolighus

Louis Poulsen

A-Sport

Diesella

Stadsing

Goecker

Hummel

Start her - få en demo

da-DK