Dynamics 365: Komplet virksomhedsstyrings-
løsning i skyen

Med NORRIQ og Dynamics 365 får du adgang til den allernyeste generation af intelligente, cloud-baserede virksomhedsstyrings-applikationer. Dynamics 365 sikrer, at du kan styre hele din virksomhed på tværs af ERP og CRM ét sted, og få hurtig adgang til alt det, du skal bruge, i en køreklar og fuldt integreret løsning. Det har aldrig været nemmere at styre og udvikle din virksomhed.

Få sparring om Dynamics 365

Fire gode grunde til at vælge Dynamics 365 fra NORRIQ

Optimer processerne

Dynamics 365 forenkler og effektiviserer jeres arbejdsprocesser på tværs af økonomi, salg, marketing, projektstyring og levering af serviceydelser.

Øg produktiviteten

Tæt integration mellem applikationerne i Dynamics 365 sikrer, at I kan nedbryde datasiloerne, dele opdateret data, og arbejde smartere.

Altid nyeste version

Du får en virksom-
hedsstyringsløsning, der opdateres automatisk. Du kører altid på den nyeste version, og slipper for opgraderingsprojekter.

Øg loyaliteten

Vejen til loyale kunder salg går gennem god og individualiseret service. Få værktøjerne til at forbedre kundeservicen og øge kundernes loyalitet.

Se filmen om hvordan Dynamics 365 hjælper din virksomhed

SE FILMEN

Optimer hele din virksomhed med intelligente applikationer

Styr hele din virksomhed ét sted med applikationer, som arbejder sammen på en banebrydende
ny måde, og som nemt kan udvides med apps. Alt er nemt og brugervenligt.
Kernefunktionaliteten i Dynamics 365 er:

 

Business Central

Med Dynamics 365 applikationen Business Central, der bygger på Microsoft Dynamics NAV, kan du styre hele din virksomhed, og forbinde mennesker og processer mere intelligent end nogensinde før. Business Central giver jer overblikket når og hvor som helst, effektiviserer jeres processer, og giver jer det optimale afsæt for vækst.

Læs mere om Business Central her

Sales

Opnå effektiv styring af salgstragten, og gå efter de rigtige leads. Sælg mere og hurtigere. Med Dynamics 365 Sales får jeres sælgere adgang til stærke analysemuligheder, en automatiseret kundeemne-pointmodel, delte salgsdokumenter, overblik over salgsmålene – og meget andet.

Læs mere om CRM og salgsstyring

Marketing

Med Dynamics 365 applikationen Marketing kan du binde jeres salgs- og marketingprocesser sammen, og øge effektiviteten i jeres måde at bearbejde markedet på. Få det samlede overblik over kunderne ét sted, og bliv mere proaktive i jeres marketingaktiviteter, personificer kampagnerne med marketing automation, og sælg hurtigere og mere.

LÆS MERE OM MARKETING AUTOMATION

Customer Service

God service er en vigtig faktor for at I kan skabe, fastholde og udvikle gode relationer til jeres emner og kunder. Tilbyd service i særklasse med Dynamics 365 applikationen Customer Service. Giv kundeservice de optimale forudsætninger for at tilbyde mere personlig og effektiv hjælp, når kunderne ringer. Få værktøjerne til at tilbyde online selvbetjening, der differentierer jer fra konkurrenterne, og gør det nemt for kunderne selv at finde det, de søger - når det passer dem.

Field Service

Giv dit field serviceteam de optimale værktøjer til bedre at planlægge aftaler, og sende de rette servicemedarbejdere ud til de rette opgaver. Med Dynamics 365 applikationen Field Service kan du lette hele processen, og nemmere end nogensinde administrere serviceaftaler og kontrakter, samt styre jeres lagre, depoter og trucks og kundekommunikation. Applikationen giver desuden jeres kørende teknikere adgang til forretningsinformation fra smartphones og tablets.

Læs mere om Field Service
 

Project Service Automation

Driv dine projekter mere produktivt og rentabelt. Dynamics 365 applikationen Project Service Automation hjælper dig med at administrere dine projekter. Den gør det nemt for salgs- og projektledere at samarbejde om estimater, planlægge projekter og ressourcer, samt styre tid, udgifter og fakturere på et projekt - når og hvor som helst.

Læs mere om Project Service Automation

Arbejder smidigt sammen med Office 365

Dynamics 365 kobler dine forretningsstyringsværktøjer sammen med de velkendte Microsoft Office 365-værktøjer. Det betyder for eksempel, at dine medarbejdere kan udføre CRM-opgaver i Outlook og ERP-opgaver i Excel - og mange andre muligheder, der øger effektiviteten.

Læs mere om Office 365

Øg værdien af Dynamics 365 med tillægsløsninger

Live chat

Styrk kundeservicen med lynhurtig respons
og rådgivning via live chat med kunder, der 
besøger jeres website eller webshop. Opret
nye leads direkte fra chatten med et klik.

Dokumentstyring

Opret og styr jeres salgs- og
servicedokumenter effektivt,
professionelt og automatisk
med dokumentstyring.

Telefoni-integration

Se kundeoplysninger som firmanavn og
al jeres fælles historik, når kunderne ringer.
Få det hele vist automatisk på skærmen ved
at integrere CRM med jeres telefonsystem.

 

Aktivitetsstyring

Få det optimale overblik over jeres
kommunikation med kunden, 
opgaver, aftalte møder m.v. med
aktivitetsstyring.

Flere behov? Apps gør det nemt at komme videre.

Start med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed og få endnu mere tilfredse kunder. Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt udvide kernefunktionaliteten med apps i Microsofts AppSource. Der kommer hele tiden nye apps til.

Den bedste Dynamics 365 partner

Skal du opnå de maksimale gevinster ved Dynamics 365, har du brug for en erfaren partner med dedikerede specialister inden for hele Dynamics 365-spekteret. Du har også brug for en partner, der kan hjælpe jer godt i gang og rådgive om licenser. NORRIQ har kompetencerne til at hjælpe dig med det hele. 

Få sparring om Dynamics 365

da-DK