Driv hele din forretning med kun én løsning
- i skyen

Dynamics 365 Business Central er den nyeste generation af Microsofts forretningsløsninger, og intet mindre end en lille revolution af ERP-markedet. Løsningen bygger på den succesfulde Dynamics NAV-platform og samler al data på tværs af økonomi, salg, service og drift, så du kan styre hele din forretning fra kun ét system. Selvfølgelig fuldt integreret med Office 365 og placeret i skyen. Nemt, hurtigt og effektivt.

Den rigtige løsning for dig? Tag et gratis inspirationsmøde med NORRIQ

Se On-demand webinar "Microsoft Dynamics 365 Business Central"

Én løsning der binder det hele sammen

Træt af at samle informationer manuelt på tværs af forskellige systemer? Manglende overblik, copy-paste og eksporteringer? Dynamics 365 Business Central er et farvel til alt det. I stedet får du ét system, der samler det hele - og det gør en stor forskel

Overblik

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af hele virksomheden, og administrer økonomien langt mere effektivt.  

Optimeret drift

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab ved at lad teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og produktionskapacitet.

Styr på kunderne

Synliggør salgsmuligheder og lever værdi hele vejen rundt. Indsigt i opgaver, ressourcer og kompetencer løfter din kundeservice til et nyt niveau.     

Stærk projektledelse

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og følg projektets performance i real-tid.  

Dynamics 365 Business Central er fremtidens forretningsløsning, allerede i dag. Se her hvordan. 

SE FILMEN

Fuldt integreret med Office 365

Tænk hvis du kunne oprette en ordre med et enkelt klik i Outlook? Det er faktisk, hvad du kan med Business Central, der er fuldt integreret med alle de kendte Office-værktøjer, som Outlook, Word, og Excel. Ingen siloer og udfordrende integrationer i mellem forskellige systemer.

Med Business Central har Microsoft forenet kræfterne fra de allerstærkeste forretningsløsninger og indbygget de værktøjer, vi alle bruger i dagligdagen. Resultatet er én intelligent standard-løsning, skræddersyet til alle.

 

Vil du vide mere om Dynamics 365 Business Central?

Hvad er jeres næste skridt? Måske er I ved at vokse ud af jeres nuværende systemer? NORRIQ er et af de tungeste konsulenthuse inden for hele Dynamics 365-spekteret, og vi står klar til at hjælpe.

Book et gratis inspirationsmøde med NORRIQ

Funktioner der understøtter hele værdikæden

Effektiv økonomistyring

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner. Administrer økonomien effektivt og let renskabsafslutnineng markant med strømlining af debitorer og kreditorer, automatisk afstemning og præcis rapportering.

Præcis rapportering og Analytics

Løft nøjagtigheden af dine prognoser markant, direkte integreret i Excel, og vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards. Med Business Central kan du træffe dine beslutninger baseret på fuld indsigt. Det har aldrig været nemmere, hurtigere og mere agilt at indsamle og visualisere data.

 

Automatiseret forsyningskæde

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab med et dynamisk opdateret lagerniveau. Vedligehold den korrekte lagermængde gennem automatisk beregning af lagerbeholdninger, leveringstider og genbestillingspunkter. Det samme gør du med betalinger og indkøb, der automatisk geares til den højeste rentabilitet med anbefalinger til, hvornår kreditorerne skal betales, så der opnås kreditorrabatter og strafrenter undgås.

Toptunet salg og service

Systemet giver dig mulighed for at prioritere på basis af omsætningsmuligheder, og sikrer, at du får øje på salgsmuligheder og leverer værdi ved alle interaktioner med kunder. Med indsigt i serviceopgaver, ressourcer og tilgængelige kompetencer kan du reagere lynhurtigt på forespørgsler og løfte både salg og kundeservice til et helt nyt niveau.     

Stærk projektstyring

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og sammenhold faktureringen med planlagte omkostninger undervejs. Følg hele tiden projektets performance i real-tid, så du løbende kan træffe de mest rentable beslutninger for ressourceforbruget.

Optimeret drift

Sæt strøm til driften og lad teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og produktionskapacitet. Brug salgsprognoser og forventede lagermankoer til automatisk generering af produktionsplaner og oprettelse af indkøbsordrer. Få en holistisk visning af lageret til en effektiv ordreopfyldelse, og spor alle varetransaktioner og bevægelser, samtidigt med at du opnår optimale outputniveauer.

 

Business Central vs. NAV?

Er Dynamics 365 Business Central det samme som NAV i skyen? Skal vi sige farvel til NAV? Og hvad betyder det for systemets flere millioner brugere? Vi forstår godt, hvis du er forvirret.

Business Central er en ny version af NAV, men løsningen er kun tilgængelig i skyen. I efteråret 2018 fuldender Microsoft generationsskiftet med en cloud-baseret NAV-løsning og forener dermed NAV og Business Central under navnet: Dynamics 365 Business Central, der er tilgængelig både i skyen og on-premis. Løsningen er altså et farvel til NAV – men heldigvis kun til navnet. Og så i øvrigt et goddag til en langt mere effektiv måde at arbejde på.

Læs vores blogpost om Business Central og NAV her

   

da-DK