Microsoft Dynamics C5 pensioneres - hvad er dit næste træk?

Som du sikkert ved, har Microsoft pensionere C5. NORRIQ kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed også fremover har det bedst tænkelige økonomisystem. Er du eksisterende bruger af C5, kan du uden problemer fortsætte på C5 sammen med os, hvis dét er den rigtige løsning for dig.Desuden tilbyder NORRIQ stærke tillægsløsninger til C5, specielt udviklet til mindre virksomheder. Eller måske er det tid at komme videre med en anden Microsoft Dynamics løsning, der kan lette din bogføring, styring af økonomi, lager, projekter og leverandører? NORRIQ kan hjælpe dig, uanset hvilken vej, du går. 

Hør mere om dine fremadrettede muligheder   Få en demo


 

 

 

Hvor vil du hen med C5?

Uanset hvor du er på vej hen er NORRIQ den rigtige partner for dig. Vi gør Microsoft Dynamics C5 nemt uanset om du allerede er på C5, eller måske overvejer at skifte til Microsoft Dynamics NAV.

Jeg overvejer at opgradere min C5 til en nyere version

Jeg er vokset ud af min C5 og vil videre

Jeg er tvivl om, hvad jeg skal

Microsoft Dynamics C5 2012: Nemt og intuitivt

Hvis du allerede har en C5, kan du opgradere til C5 2012, som er nem, hurtig og intuitiv at gå til, så du til enhver tid har overblik over din forretning.

Bogføring og årsregnskab

Moms uden bøvl

Effektiv løn

Elektroniske fakturaer

Fleksibel rapportering

Effektiv rykkerstyring

Bedre overblik over lageret

Styr på kunder og leverandører

Nem E-handel

Flere end 85.000 virksomheder har valgt Microsoft Dynamics C5

Et forretningssystem fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics C5 er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder, og er Danmarks mest udbredte bogførings- og økonomistyringssystem. Har du allerede C5, og ønsker du at opgradere – så flytter NORRIQ hurtigt og sikkert alle dine poster og data til en nyere version.


"Al den tid jeg sparer, bruger jeg på at analysere tallene."

Ronni Engelhardt Andersen, CFO, ONE.com

Hvorfor vælge Microsoft Dynamics C5 2012?

Vokser med dig

Med Microsoft Dynamics C5 2012 får du fordelene af et handy, overskueligt regnskabsprogram, der er målrettet mindre virksomheder. Men i modsætning til andre systemer, giver Microsoft Dynamics C5 2012 dig virkelig god plads til forandringer. Når du får behovfor flere brugere, eller får nye behov, udvider du nemt og fleksibelt dit forretningssystem.

Mobil og fleksibel

Du har brug for et nemt økonomistyringsprogram, som du kan åbne og bruge, uanset hvor du er. Hvorfor lade dig binde af et skrivebord og en traditionel skærm? Få adgang til nøgletal og rapporter, godkend transaktioner og samarbejd med dine kollegaer fra din pc, tablet eller smartphone.

En tætpakket værktøjkasse

Microsoft Dynamics C5 2012 indeholder alt, hvad en mindre virksomhed har brug for til økonomistyring. Men ikke nok med det. Den er også pakket med værktøjer, der kommer helt ud i krogene af din virksomheds behov. Ud over økonomi kan du også styre dine anlæg, kunder, leverandører og lager.

Dit sikre forretningsfundament

Microsoft Dynamics C5 2012

Skalerbar løsning, der giver overblik over din forretning, let økonomistyring og fakturering, betal moms til tiden. Se indtjening og udeståender hos kunder og leverandører – og udvid fleksibelt.

 

Få en demo

Masser af værdiskabende muligheder

Tilføj flere brugere, ny funktionalitet - eller få en Dynamics C5 2012-baseret brancheløsning, der er målrettet til din virksomheds individuelle krav. Dine muligheder er ubegrænsede og fleksible.

 

Få en demo

NORRIQ er med dig mange år frem

Du kan roligt blive på din C5. Hjælpen til drift og support og sikkerheden for, at din løsning også understøtter dine fremtidige behov, kan du fortsat få hos os efter 2018, hvor Microsoft stopper supporten. 

Kontakt os


Hvad får du

 • Finans med op til 300 konti
 • Debitor inkl. Salgsfakturering med op til 100 debitorer
 • Kreditor inkl. Købsfakturering med op til 100 kreditorer
 • Lager med op til 300 varenumre
 • Tilpasning af op til 5 rapporter
 • 45 MB database
 • Letforståelig dansk brugervejledning
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Hvad får du

 • Ubegrænset antal regnskaber
 • Moms
 • Årsregnskab
 • Professionelt udseende fakturaer og rapporter
 • Unikke udvidelsesmuligheder – f.eks. E-handel
 • En velassorteret værktøjs­kasse til effektiv styring af din økonomi, anlægsaktiver, kunder, leverandører og lager.
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Hør mere om dine muligheder med C5

da-DK