Microsoft Dynamics NAV – verdens bedste forretningsløsning

Med en forretningsløsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV får du en accelerator, der gør dine visioner til virkelighed, og gør medarbejderne mere proaktive og produktive, uanset om de arbejder med økonomi, salg, forsyningskæde, lager eller produktion.

Få fuldstændig kontrol over kerneprocesserne, præcist indblik til at perfektionere forsyningskæden, overblik over hvor du skal hen, og hvordan du kommer derhen, og sikkerhed for, at dine medarbejdere har nem adgang til den viden, de skal bruge for at skabe resultater for forretningen.

Få en NAV demo  Prøv NAV i 30 dage gratis

Se On-demand webinar "NAV 2018 er landet"

Overvejer du at opgradere din NAV?

Bruger du allerede Microsoft Dynamics NAV, men overvejer at opgradere til en nyere version? NORRIQ er opgraderingsekspert og har gennemført hundredevis af succesfulde opgraderingsprojekter.

Læs mere om hvordan du opgraderer her

Bind virksomheden sammen med Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er designet til at forenkle og effektivisere jeres arbejdsprocesser på tværs af hele virksomheden. Med Microsoft Dynamics NAV får du adgang til al den funktionalitet, du behøver for at øge kontrollen, forbedre produktiviteten og skabe et optimalt afsæt for vækst.

Microsoft Dynamics NAV vokser med dine ambitioner. Start med det, du har brug for og udvid senere med flere funktioner. Microsoft Dynamics NAV er hurtig at implementere og nem at bruge. Du bestemmer selv, om løsningen skal ligge på dine egne servere eller i skyen.

Driv din virksomhed effektivt med Microsoft Dynamics NAV

Økonomistyring og bogføring

Nem bogføring, basal likviditetsstyring, kontrol af anlægsaktiver, bankafstemning og indbetalinger og håndter forskellige valutaer, lokationer, juridiske enheder, eller selskaber.

Supply Chain Management

Skræddersy workflow til godkendelsesprocedurer, styr lageret, øg reaktionstiden, udnyt nye muligheder i markedet og effektivisér samarbejdet med partnere.

Produktion

Effektiviser håndteringen af produktionsordrer, effektiviser din forsyningskædeplanlægning, bliv mere agil og respondér hurtigere på nye krav fra kunderne og effektivisér kapacitetsplanlægningen.

Salg og markedsføring

Organiser kunde- og salgsdata, styr og målret marketingkampagner, organiser serviceressourcerne, lav forecasting, hold styr på kontrakter og serviceaftaler.

Projektstyring

Budget for omkostninger og tidsforbrug, automatiseret fakturering, nedbryd i ressourceomkostninger og forbrug, styrk kapacitetsplanlægningen og gør tilgængeligheden forudsigelig.

Rapportering

Styr jeres budgetter, lav rapporter med trin-for-trin guider, konsolider rapporter hurtigt og effektivt, identificer trends og relationer og optimer grundlaget for samarbejde og vidensdeling.

HR

Tilføj kommentarer til medarbejderfiler, hold styr på fravær, nem rapportering, høj grad af brugervenlighed og hjælp til at huske fødselsdage og jubilæer.

Service Management

Overblik over kundehenvendelser, sporing af support tickets, alloker ressourcer, udarbejd rapporter og styr anlæg.

Hvorfor vælge NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV?

Uanset din virksomheds størrelse, kan selv de mindste processer være udfordrende, hvis du ikke har den rigtige forretningsløsning. Med NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV får du en optimal løsning, der passer til din virksomhed.

Forbind mennesker, processer og systemer fra samme sted

At drive din virksomhed bliver meget nemmere, hvis din kalender, email og forretningssystem er tæt integreret. Med en løsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Office 365 får du en optimal løsning, der gør det nemt at styre din økonomi, supply chain og drift i et genkendeligt og produktivt miljø.

Få adgang til det du har brug for – når du har brug for det

Din forretning ligger ikke stille, bare fordi du er på farten eller arbejder hjemme. Med en løsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV kan du styre din virksomhed når og hvor som helst. Få adgang til nøgletal og rapporter, opdater planer og processer, godkend transaktioner og samarbejd med dine kollegaer om dokumenter fra din PC, tablet eller smartphone.

Sæt strøm til dine vækstambitioner

Vil du have din forretningsløsning i skyen, på dine egne servere, eller en hybridløsning? Valget er dit. Start med den funktionalitet, og det antal brugere, der er relevant for dig her og nu, og udvid senere med det, du har brug for. Din virksomhed forandrer sig hele tiden – NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV understøtter altid dine behov.

Den bedste partner

Vælg NORRIQ til dit Microsoft Dynamics NAV projekt. Med NORRIQ er du sikret adgang til Danmarks mest kompetente specialister der har den fornødne viden og erfaring fra din branche til at skabe løsninger, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Træk på vores erfaringer fra vores mange hundrede Microsoft Dynamics NAV projekter og vores 360 graders kompetencer.

LÆR MERE OM VORES 360 KOMPETENCER

Find din Microsoft Dynamics NAV brancheløsning her

NORRIQ har skræddersyet forretningsløsninger til din branche. Vælg en løsning som på forhånd er tilpasset til de specifikke behov som du har og skyd genvej til succes.

Øg værdien af din Microsoft Dynamics NAV med en tillægsløsning

Har du har en særlig udfordring? Gå på opdagelse i vores tillægsløsninger og find svaret på din udfordring. Du kan også kontakt os, vi vil være glade for at hjælpe.
 

 

Få en demo

da-DK