Køreklar højhastigheds-BI i skyen til din virksomhed

Microsoft Power BI tager din analyse og rapportering til nye højder. Det har aldrig været nemmmere, hurtigere og mere agilt at indsamle og visualisere data, og lave flotte, letforståelige rapporter, der nemt kan deles. 

 

Oplev en interaktiv demo af Power BI

Webinar: "Sådan kommer du nemt i gang med Power BI"

BI har aldrig været nemmere, hurtigere og mere intelligent

Sæt turbo på dataanalyse, visualisering og rapportering, og gør din viden aktiv og mobil

Drag-and-drop analyse

Udforsk og kombiner data fra forskellige kilder ved blot at trække dem ind i et Excel-ark. Dataanalyse har aldrig været nemmere.

Visualiser din viden på sekunder

Køreklare visualiseringstemplates og drag-and-drop dataimport sikrer, at du i ekspresfart kan lave rapporter med letforståelig, topprofessionel grafik.

Gør din viden aktiv og mobil

Del rapporter med beslutningstagere i hele organisationen på mobile enheder og apps. Rapporterne er interaktive, og opdateres automatisk.

Udforsk mulighederne i
Microsoft Power BI

SE VIDEO

Alt, hvad du skal bruge til at se mønstre og tendenser i realtid

Microsoft Power BI er en cloud-baseret løsning, der giver dig realtids-overblik over dine mest forretningskritiske data et sted. Overvåg forretningen via et dashboard, og skab visuelle, interaktive rapporter i Power BI Desktop. Gør dem mobile med Power BI Mobile apps. Løsningen består grundlæggende af fire værktøjer:

  • Microsoft Power Query - det er her, du nemt udforsker dine interne og eksterne data, laver datamodellering m.v.
  • Microsoft Power View - det er her, du hurtigt kan visualisere dine data, lave dashboards og interaktive rapporter
  • Microsoft Power Map - unik 3-D landkort-visualisering, der åbner for helt nye måder at bruge dine data på.
  • Microsoft Power Pivot - det er her, du kan lave interaktive analyser af dine data, uanset mængden og kompleksiteten.

Få det optimale udbytte af Power BI med NORRIQ

NORRIQs BI-specialister har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at opsætte KPI´er og få succes med BI på tværs af organisationen - fra salg, produktion, økonomi til finans.

Hvordan kan du bruge Power BI i din rolle?

Uanset, hvad du arbejder med, tager det dig under fem minutter at lave letforståelige og præcise forretningsrapporter

Power BI i økonomiafdelingen

Får du de rigtige svar om jeres finansielle performance, indtjening og lønsomhed, CAPEX, og omkostninger? Få svarene, og del dem med ledelsen på sekunder med Power BI, der gør det nemt at indsamle og analysere data fra mange kilder.

Power BI i salg

Power BI forbedrer dit salgsforecast, viser hvordan du kan nå endnu mere ambitiøse mål, og øge lønsomheden pr. salg. Sæt din salgs pipeline under lup, analyser, og se på få sekunder resultatet i et dashboard, der taler sammen med jeres CRM-system.

Power BI i marketing

Kæmper du med marketingdata fra kampagner, web og sociale medier og online marketing? Gør det nemt at få det store billede med Power BI, der gør det nemt at overvåge og analysere dine marketing aktiviteter, så du bruger kræfterne på de rigtige kanaler.

Power BI i HR

Har du brug for at få endnu bedre overblik over dine intiativer, medarbejdernes udvikling i forhold til målene, medarbejderfastholdelse m.v? Power BI gør det nemt at indsamle og overvåge alle de vigtige data, så du kan hjælpe medarbejderne og ledelsen bedst muligt.

Power BI i IT-afdelingen

Vil du øge produktiviteten, og samle alle jeres data ét sted om netværk, services, applikationer og sikkerhed? Eller vil du styrke jeres Helpdesk gennem et bedre overblik over risici? Dette, og meget mere, kan du med Power BI´s smarte dashboards, der kan overvåge alt fra jeres AD til Zendesk.

Power BI i hele virksomheden

Få et samlet dataoverblik et sted - og kombiner f.eks. data fra produktion og distribution, eller se performance, trends og ressourcebehov i dine butikker - og meget andet. Er I en datadreven virksomhed, gør Power BI det hurtigt at se, analysere og dele data fra mange kilder.

Klar til at omsætte jeres data til brugbar indsigt? Få et gratis inspirationsmøde

da-DK