Microsoft XAL? Du er havnet hos markedets mest erfarne partner...

NORRIQ er ekspert i Microsoft XAL. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, uanset din udfordring. Ønsker du hjælp til drift, vedligehold eller udvikling af din Microsoft XAL, har NORRIQ de mest erfarne konsulenter. Ønsker du at flytte fra din Microsoft XAL til en nyere, og måske mere tidssvarende ERP løsning er NORRIQ den rette partner.

Book et møde

 

 

Microsoft XAL

Microsoft XAL er et populært ERP-system rettet mod mindre og mellemstore produktionsvirksomheder. Microsoft XAL indeholder modulerne Finans, Debitor, Kreditor, Lager, Ordre, Indkøb, Projekt, Løn og MPS (produktionsstyring).

I 2004 stoppede Microsoft videreudviklingen af XAL, og Microsofts support udløb den 31. januar 2009. I 2011 ophørte salg af moduler og databaseplads til Microsoft XAL.

NORRIQ har en stor kundebase på Microsoft XAL, og har dyb erfaring med alle aspekter af drift, vedligehold og udvikling af Microsoft XAL løsninger.

Hvad er din plan med jeres Microsoft XAL løsning?

Efter at Microsoft valgte at pensionere Microsoft XAL, har mange virksomheder valgt at flytte til en tidssvarende og fremtidssikret ERP-løsning som Microsoft Dynamics NAV (Link). Andre har valgt at blive på deres Microsoft XAL løsning nogle år mere. Uanset hvilken løsning du vælger, er NORRIQ den rigtige partner for dig.

Hvad er dit næste træk?

Vi vil gerne blive på vores Microsoft XAL løsning   Vi vil gerne flytte til en anden ERP-løsning

Find din Microsoft Dynamics NAV brancheløsning her

NORRIQ har skræddersyet forretningsløsninger til din branche. Vælg en løsning som på forhånd er tilpasset til de specifikke behov som du har og skyd genvej til succes.

Book et møde

da-DK