Enkelhed giver handlekraft

TARGIT Business Intelligence Suite giver et visuelt overblik over alle data i virksomhedens datawarehouse. TARGIT er et intelligent præsentationsværktøj med en masse indbyggede funktionaliteter. 

Med TARGIT kan alle bygge, se og tilpasse analyser efter behov. Du kan sågar lave dine rapporter og analyser ved at spørge systemet i et naturligt sprog! Det er som at søge på Google. Skriv hvad du gerne vil se i din rapport eller analyse, og den intelligente wizard vil give dig det på få sekunder.

Få en demo

 

Hvad er TARGIT?

SE FILM OM TARGIT

 

Analyser

Med ganske få klik på musen kan brugeren opbygge og navigere rundt i selv de mest avancerede analyser. Alle objekter i analysen er sammenkædede og med et enkelt klik på et element i et objekt påfører du dette kriterium til de øvrige objekter. Dine valg bliver desuden forklaret.

 

Rapporter

Alle former for rapportering kan udføres på ingen tid. Rapporterne kan derefter frit distribueres på tværs af sprogbarrierer og fysiske grænser, for eksempel via e-mail eller websider. Du kan indstille systemet til at generere og distribuere de ønskede rapporter med et hvilket som helst tidsinterval.

Advarsler fra de Intelligente Agenter

En lang række intelligente agenter er indbygget i løsningen, og agenterne sikrer, at virksomheden kan reagere hurtigt, hvis markedet ændrer sig. Systemet vil for eksempel helt automatisk sende dig en e-mail, hvis udvalgte tal svinger ud.

Adgang til TARGIT via Internettet

Med web licensen kan du få adgang til virksomhedens data, rapporter og analyser fra hvilken som helst destination i verden. Du kan skabe analyser og kan arbejde i real-time med komplet data sikkerhed.

 

Nyt økonomisystem?

TARGIT BI Suite kan spare dig for både tid og penge i forbindelse med konverteringen til nyt ERP-/økonomisystem. Så står din virksomhed overfor et skifte, vil en Business Intelligence løsning lette opgaven. Og når skiftet er fuldendt, har du naturligvis alle de samme fordele, som vi nævnte ovenfor.

Få en demo

da-DK