• Dynamics 365
  • Business Central / NAV

Microsoft har et tilbud man ikke kan afslå

Hvad siger I til at få 60 procent rabat på cloud licenser til Business Central OG få delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder? Nogle vil nok mene, at det er et af den slags tilbud, man ikke kan afslå…

 

Har I planer om at gå i skyen med jeres ERP-system inden for tre år? Måske ved du det ikke endnu. Det betyder heller ikke så meget i forhold til det tilbud, som Microsoft nu spiller på banen. Spørgsmålet er nemlig meget enkelt: Vil I have 60 procent rabat på de licenser, I skal bruge til at komme i skyen og vil I dele licensbetalingen ud på 12 måneder i stedet for som nu at betale en gang om måneden – så værs’go!

 

Men hvorfor egentlig et tilbud om at bytte BREP-abonnementet til såkaldte CSP-licenser?

Alt peger i retning af, at ERP er på vej i cloud. Flere og flere, der skifter deres gamle Dynamics NAV til en moderne Dynamics 365 Business Central, vælger at få ERP systemet leveret som SaaS – Software as a Service, hvor man ikke selv skal bøvle med servere og vedligehold.

Den udvikling vil Microsoft gerne skubbe til. Derfor modtager alle BREP-kunder i disse dage tilbud om at bytte abonnementet til cloud licenser.

 

Fordelene ved at gå fra BREP til CSP er:

  • Jeres licensbetalinger deles ud over 12 måneder
  • I gentegner BREP-abonnement ved at købe Business Central cloud brugere for samme beløb uden beregning = en besparelse på cloud licenser på 60 procent i forhold til listeprisen
  • I har mulighed for at skifte fra on-premises (altså jeres løsning på server) til en cloudbaseret løsning inden for tre år.

Når I udskifter jeres BREP-abonnement med en CSP-aftale, får I altså bedre betalingsbetingelser, I får stor rabat på de nye licenser, og I kan skifte til cloud, når I vil. OG hvis I ikke vil i cloud efter tre år, rulles det hele bare tilbage.

I bliver på inden måde ringere stillet. Tværtimod. Og kan køre videre på jeres on-premises licens, som da I betalte BREP.

 

Tag fat I NORRIQ hvis I vil vide mere

Vil I tage imod tilbuddet og/eller vide mere om skiftet fra Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central, så send en mail til os på info@norriq.com.

Vil du studere mulighederne i Business Central og cloud selv, kan du downloade vores Quickguide om emnet. Guiden fortæller, hvad der er vigtigst at være opmærksom på, når I vil gå fra Dynamics NAV til næste niveau.

Vi har også lavet et webinar til dig. Sæt en lille time af og hør Technical Solutions Architect Michael Rosenørn fortælle om afløseren for Dynamics NAV, om Dynamics 365 økosystemet og om en ERP-verden, der ændrer sig på nogle afgørende områder. Michael Rosenørn er en af dem herhjemme, der ved allermest om Dynamics NAV og Business Central. Webinaret giver jer et hurtigt overblik. Deltag i webinar her

 

da-DK
Kontakt os