NORRIQ samlede hundredevis af virksomheder til digitalt boost

”Det er banebrydende, hvad der sker lige nu. Og selvom det stiller krav om mere bevidste beslutninger at være på vej ind i noget nyt, har det aldrig været nemmere at effektivisere sin virksomhed med digitalisering”. Sådan indledte stifter af og administrerende direktør i NORRIQ, Bo Martinsen, dette års Microsoft Dynamics Day, hvor hundredevis af virksomheder fik inspiration til deres egen digitale rejse.

NORRIQ samlede hundredevis af virksomheder til digitalt boost - NORRIQ

Digital transformation i øjenhøjde

Dette års Microsoft Dynamics Day stod i digitaliseringens tegn, og konferencen summede af nysgerrighed på inspiration og nye effektiviseringsmuligheder, da flere hundrede virksomheder tilbragte en dag sammen med dedikerede eksperter inden for digital transformation. 

Programmet stod på digital transformation i øjenhøjde, og deltagerne måtte lede forgæves efter buzz words som digital disruption, Airbnb og Uber. Microsoft Dynamics Day handlede nemlig ikke om at revolutionere et marked - men om at omfavne digitaliseringen og gøre virksomheder så effektive og lønsomme som mulig.

Deltagerne kom hele vejen rundt

Et af de emne der trak meget opmærksomhed, var Microsoft Dynamics NAV's arvtager, Microsoft Dynamics 365 Business Central, og spørgelysten var stor, da specialister fra NORRIQ gennemgik, hvad Business Central betyder for de mange virksomheder, der anvender NAV i dag - på både godt og ondt. 

Men der var ikke kun ERP på programmet. Microsoft viste vejen og gjorde deltagerne klogere på de nye muligheder, Microsoft Dynamics 365-platformen tilbyder, og på hvordan man træffer bedre beslutninger med Business Intelligence og sælger mere intelligent med e-handel.  

Ser du potentialet i en digital værdikæde?

Deltagerne oplevede også, hvordan digitalisering kan effektivisere en hel værdikæde, og potentialet var til at få øje på! Måske du også ser et relevant potentiale? Klik her, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring om jeres næste skridt.

Se hvordan NORRIQ kan styrke jeres forretning med digitale løsninger