• Produktion
  • Nyheder

NORRIQ styrker sin position overfor produktionsvirksomheder

NORRIQ styrker sin i forvejen stærke position som rådgiver og leverandør af produktivitetsfremmende, digitale løsninger til danske produktionsvirksomheder.

NORRIQ har i mange år været en af de betydeligste leverandører af digitale løsninger til danske produktionsvirksomheder. Nu har en række ansættelser cementeret denne position.

Produktionsbranchen har nogle af de mest komplekse og innovative virksomheder, og det er afgørende, at der er styr på drift, processer og ressourcer. Og det er her, at NORRIQs 360 graders forretningsplatform, NORRIQ Production, kan gøre en stor forskel ved på en unik måde at understøtte hele virksomhedens forsyningskæde:

”Vi oplever en stigende efterspørgsel fra produktionsvirksomheder efter vores unikke 360 graders løsning, som møder de udfordringer, som produktionsvirksomhederne i dag står overfor. Vores 360 graders tilgang til virksomhederne sikrer, at alle processerne er tænkt ind, og at der er skabt et flow på tværs af alle virksomhedens funktionsområder”.
Allan Nørgaard Rasmussen, Executive Vice President, NORRIQ

Pr. 1. september har NORRIQ blandt andre ansat Christian Müllertz. Christian skal indgå i NORRIQs produktionsteam, hvor han skal arbejde med rådgivning og salg af 360 graders digitale løsninger rettet primært mod produktionsvirksomheder.

Christian Müllertz kommer senest fra en rolle som salgschef og afdelingsleder hos virksomheden ProInfo, hvor han ligeledes har hjulpet og rådgivet produktionsvirksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Tidligere har Christian arbejdet hos blandt andre DanaData, Cornator og Columbus.

Christian Müllertz bringer en lang og tung erfaring med sig til NORRIQs voksende industriteam for produktionsvirksomheder:

”Vi er glade for at kunne byde Christian Müllertz og hans brede viden og erfaring velkommen hos NORRIQ. Dermed kan vi tilbyde nuværende og kommende kunder en endnu stærkere rådgivning og service”.
Allan Nørgaard Rasmussen, Executive Vice President, NORRIQ 

Christian Müllertz vil have sin daglige gang på NORRIQs regionskontor i Kolding, men vil arbejde med produktionsvirksomheder over hele landet.

LÆS OM NORRIQ PRODUCTION

 

da-DK
Kontakt os