Sæt turbo på produktiviteten med Office 365 

Med NORRIQ og Office 365 får du og dine medarbejdere adgang til en totalløsning med alle de kontorprogrammer, som du skal bruge til at sætte turbo på produktiviteten. Du får også adgang til tillægsløsninger fra NORRIQ, der giver dig endnu større værdi af Office 365 - alt sammen på en ny, nem og billig måde.

Book et gratis inspirationsmøde om Office 365

 

 

 

 

Få opgaverne hurtigt og effektivt fra hånden med Microsoft Office 365

Med Microsoft Office 365 får du nem og billig online adgang til de Microsoft Office applikationer du allerede kender og bruger hver dag til at kommunikere, samarbejde og få mere fra hånden med.

 

SE FILM OM OFFICE 365

Office 365 – smartere og billigere email, dokumentstyring, kontorprogrammer og kommunikation

Med NORRIQ og Microsoft Office 365 standardpakken får du alle de professionelle værktøjer, som en moderne virksomhed behøver. Office 365 øger samtidig produktiviteten, fordi brugerne kan arbejde når og hvor som helst - også fra deres egne enheder. Med Office 365 standardpakken får du email-værktøjet Exchange Online, samarbejds- og dokumentstyringsværktøjet SharePoint Online, kontorpakken Office Pro+ samt unified communications platformen Skype for Business. Tjenesterne i Office 365 købes enten som selvstændige ydelser, eller i én, samlet abonnementspakke til en attraktiv pris.

Exchange Online

Få professionel e-mail, kalender og kontakter leveret til din pc, telefon og browser. Exchange Online øger produktiviteten og beskytter din virksomhed, så du altid bevarer kontrollen.

SharePoint Online

SharePoint Online har alle de stærkeste funktioner fra SharePoint der ruster dig til at samarbejde bedre, dele endnu mere viden og effektivisere forretningsprocesserne.

Office Pro+

Office Professional Plus giver dig adgang til Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher samt Access og Skype for Business i de større pakker.

Skype for Business

Skype for Business samler al din kommunikation ét sted og gør det nemt at kommunikere med omverdenen. Chat, tal og hold videomøder internt eller med eksterne personer, der bruger Skype.

Øg værdien af Office 365 med NORRIQs tillægsløsninger

Få endnu mere værdi ud af Office 365 med NORRIQs tillægsløsninger til Outlook Online, SharePoint Online,  Office Pro+ og Skype for Business. Vidste du f.eks. at du kan bruge Outlook som effektiv markedsføringskanal, styre alle dokumenter et sted, slippe for kabelspaghetti og dyr hardware til videomøder, bruge chat til at præsentere medarbejdernes kompetencer og bruge Skype for Business til at samle al jeres kommunikation? Eller vidste du, at du nemt kan få Office365 til at kommunikere med f.eks. Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft CRM? NORRIQ kan hjælpe dig med det hele.

Xink til Outlook

Xink gør det muligt for dig at styre email-signaturer nemt og enkelt, og samtidig bruge dem som en effektiv markedsføringskanal med tekst, billeder og logoer – og frihed til at forskellige medarbejdere kører forskellige kampagner på forskellige tidspunkter.

Workpoint Express

Gør det nemt og overskueligt at gemme emails, Excel-, og Worddokumenter med Workpoint Express, som gør det muligt at bruge Sharepoint Online som filserver.

Hello™ for Skype For Business®

Hello for Skype for Business gør videomøder langt lettere og meget billigere end traditionelle konferencesystemer. Slip for kabler samt teknik, der ikke virker – og undgå tunge hardwareinvesteringer. Et klik – så starter dit online videomøde med kolleger eller kunder. 

Webconnect til Skype for Business

Udnyt chatfunktionen i Skype for Business til at præsentere medarbejderne med foto, stilling, kompetence, afdeling og tilstedeværelse. Webconnect sikrer, at kunden hurtigere finder den rette medarbejder - og at du kan servicere flere kunder med færre ressourcer.

Telefoniløsning til Skype for Business

Telefoniløsningen til Skype for Business er en kommunikationsløsning, der samler jeres omstilling, call center, integration til smartphones til videomøder og konferencer, chat og mødelokale-booking ét sted. 

Hvorfor vælge NORRIQ og Office365?

Skal du hjemtage de maksimale gevinster ved Office365 har du brug for en erfaren partner med dedikerede specialister inden for hele Office365-spekteret. Du har også brug for en partner, der kan hjælpe jer godt i gang, rådgive om licensoptimering samt integrere Office365 til jeres eksisterende IT-infrastruktur og forretningssystemer. Med NORRIQ får du adgang til alle disse kompetencer under ét tag.

Cloud = maksimal fleksibilitet

Din virksomheds behov forandrer sig hele tiden. Hos NORRIQ er vi Microsoft Cloud Solution Provider, hvilket betyder, at du hos os altid er sikret en Office365-løsning, der fleksibelt understøtter dine behov for funktionalitet og brugere. Start med det, der er relevant for dig her og nu, og skaler op eller ned for brugen af Office365 fra måned til måned. 

Optimal integration til dit øvrige IT-miljø

Integration er en kompleks opgave, der kræver viden om hardware, software, subsystemer og processer. NORRIQs erfarne Office365 integrationseksperter kombinerer alle disse kompetencer, så du succesfuldt, og tilpasset dit behov, kan få integreret Office365 med din eksisterende IT-infrastruktur og dine forretningssystemer - eksempelvis Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft CRM.

Danmarks skrappeste specialister

Vælg NORRIQ til dit Office365-projekt. Med NORRIQ er du sikret adgang til Danmarks mest kompetente Office365 specialister - bl.a. inden for SharePoint. Vi har erfaring fra masser af Office365 migreringsprojekter, der tilsammen involverer tusindvis af brugere. 

Book et gratis inspirationsmøde

da-DK