Vores succes starter med dig

Vi tror på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, og derfor gør vi en dyd ud af at tage os godt af hinanden. Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at transformere dansk og internationalt erhvervsliv med digitale løsninger, der gør verden rigere på muligheder - så følg med her.

Se ledige jobs her

Hvad byder vi på?

Græsset er grønnest, dér hvor det bliver vandet, og derfor tager vi os godt af vores medarbejdere. Sundhedsforsikring, fleksibilitet og et stærkt socialt fællesskab er blot nogle af de ting, vi byder på.

Work/Life Balance

Hos os rækker fleksibilitet langt udover en god hjemmearbejdsplads - det er også en af grundpillerne i måden, vi arbejder på. Forskellige livsfaser, giver forskellige forudsætninger for arbejdstid - og det ønsker vi at tilgodese.

Benefits

Vi er stolte af vores medarbejderfordele. Sundhedsforsikring (også til dine børn), pension, fri telefon og internet, forskellige fordelagtige medarbejderordninger og meget, meget mere.

Sundhed 

Vi har fokus på sundhed hele vejen rundt, bl.a. i form af en sund madordning, motionsløb, cykelløb m.m. Vi kan dog godt finde på at fejre en succes med et lille stykke kage...

Udvikling

Hos NORRIQ står medarbejderudvikling højt på to-do-listen. Løbende medarbejderuddannelse, talentprogrammer og graduate programmer er en selvfølge hos os.

Mød nogle af dine kollegaer

Hos NORRIQ kommer du ikke alene til at samarbejde med nogle af Danmark's mest succesfulde virksomheder, du får også mulighed for at udvikle dit potentiale sammen med 350 andre dedikerede og passionerede kollegaer i et af Danmark's største it-konsulenthuse.

"Tre ord der beskriver mit job: Udfordrende, vigtigt og motiverende"

"Mit job er udfordrende fordi vi i NORRIQ aldrig går på kompromis. Tilgangen til opgaverne bliver aldrig rutinepræget. Det holder mig skarp og oppe på beatet indenfor mit arbejdsområde.

Mit arbejde i NORRIQ er vigtigt, fordi de IT-løsninger, jeg er med til at udvikle, hjælper danske virksomheder med at optimere deres produktivitet og effektivitet. Det er fedt at kunne bidrage til.

Mit job er motiverende, fordi jeg arbejder med mange meget interessante og meget forskellige projekter, hvilket kræver at jeg hele tiden skal holde mange bolde i luften".
                                       Peter Fitos, konsulent hos NORRIQ

 

Stærkt samarbejde og faglige udfordringer

Vicki Meilstrup, Team Lead, Business Solutions


"En af de ting jeg sætter mest pris på hos NORRIQ, er de faglige udfordringer. Her er virkelig fokus på at levere værdi til kunderne og hjælpe dem med at optimere deres forretning. Jeg er omgivet af meget dygtige kollegaer, og jeg synes, vi har en rigtig god kultur, hvor vi sætter pris på hele teamet og samarbejde - og også på den enkelte medarbejders indsats".

 

Medindflydelse og stor variation

Heine Kristensen, Frontend Developer

"Mit arbejde hos NORRIQ er meget alsidigt, og der er stor variation i opgaverne. Alle dage er forskellige, og der er altid nye og spændende udfordringer. Derudover har jeg gode muligheder for at påvirke min egen arbejdsdag og har indflydelse på mange ting, og det gør en stor forskel for mig. Kulturen i NORRIQ er meget åben, og ledelsen lytter og agerer på, hvad vi medarbejdere har på hjertet".

 

Højt til loftet og dygtige kollegaer

Anja Stegman, Økonomi

”Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos NORRIQ, er den dynamiske arbejdsstruktur og den store grad af tillid, vi får som medarbejdere. Her er højt til loftet og plads til mange forskellige personligheder, og alles mening tæller. Og så føles det godt, at der altid står dygtige og hjælpsomme kollegaer bag dig”.

Kontakt HR

Vi er altid på jagt efter dygtige og engagerede mennesker, der brænder for det, de gør - både fagligt og socialt.

Kan du genkende dig selv i den beskrivelse, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR afdeling.

SEND EN EMAIL TIL HR

da-DK