Bliv vores næste medarbejder

Vil du have fantastiske muligheder for at gøre en spændende, udviklende og meningsfuld forskel sammen med andre knivskarpe kolleger? Motiveres du af muligheden for at give dine spidskompetencer frie tøjler, og vil du gerne bidrage til at transformere mange forskellige brancher med 360° forretningsløsninger? NORRIQ hjælper alt fra internationale bryggerier og revisionsfirmaer til fødevareproducenter med at skabe en fremtid og en vækst med it, de ikke troede mulig. Bliv en del af NORRIQ. Bliv en del af it-revolutionen. Vi er sikre på, at du vil føle stolthed over at være en af os.

Se hvorfor NORRIQ skal være din næste arbejdsplads

“Tre ord, der beskriver mit job: Udfordrende, vigtigt og motiverende"


Peter Fitos, CRM konsulent

 

"Mit job er udfordrende fordi vi i NORRIQs CRM-team aldrig går på kompromis. Tilgangen til opgaverne bliver aldrig rutinepræget. Det holder mig skarp og oppe på beatet indenfor CRM.

Mit arbejde i NORRIQ er vigtigt, fordi de CRM-løsninger, jeg er med til at udvikle, hjælper danske virksomheder med at optimere deres produktivitet og effektivitet. Det er fedt at kunne bidrage til.

Mit job er motiverende, fordi jeg arbejder med mange meget interessante og meget forskellige projekter, hvilket kræver
at jeg hele tiden skal holde mange bolde i luften".

"Jeg har masser af muligheder for at påvirke hvordan vi gør tingene"


Sune Marker, Head of Infrastructure and Cloud services

 

"Det motiverer mig at have personaleansvar i en virksomhed, der vægter udvikling og personlige uddannelsesplaner for medarbejdere højt.

Jeg synes, at det er fedt at se resultaterne af uddannelsespla-
nerne i form af medarbejdere, der trives og udvikler sig.

Desuden er ledelseskæden i NORRIQ kort, og uden topstyring og bureaukrati. Det giver mig masser af muligheder for at påvirke hvordan vi gør tingene.

Har jeg noget på hjerte, er topledelsens dør altid åben. Det er altid mest motiverende at tage ansvar for noget, som man ved, man kan påvirke".

“NORRIQs 360° kompetencer gør min hverdag ekstra spændende"


Sonja Fischer Larsen, Microsoft Dynamics NAV konsulent


"NORRIQ har med sit 18 måneders Graduate Program givet mig alletiders mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet som nyuddannet. 

Jeg oplever NORRIQ som en udfordrende og udviklende arbejdsplads, fordi jeg hele tiden arbejder med den nyeste teknologi. Og NORRIQs 360° kompetencer gør det hele ekstra spændende, fordi jeg lærer en masse om f.eks. CRM, BI og e-handel, selvom mit speciale er Microsoft Dynamics NAV. 

Og så er det superfedt at have nogle virkelig gode og erfarne kollegaer, som kan lære mig en masse - og som altid finder tid til at besvare de mange spørgsmål fra en nyuddannet".

"Det motiverer mig at hjælpe dansk erhvervsliv med at optimere processerne"


Martin Borgbjerg Pedersen, Microsoft Dynamics NAV konsulent


"Jeg drives af at have et meningsfyldt job, og det har jeg fundet hos NORRIQ. Opgaverne og projekterne er spændende. Det er motiverende at være med til at udvikle forretningssystemer, der understøtter forskellige virksomheders strategier, og som hjælper med at effektivisere og øge deres bundlinje.

Og det er fantastisk at se det engagement, som både kollegaerne og ledelsen lægger i at sikre, at man som ny medarbejder i NORRIQ hurtigt finder sig tilrette.

Det er en del af virksomhedskulturen, at man hjælper og deler viden og erfaring. Og så sætter jeg pris på den åbne og uformelle tone, og at jeg har masser af muligheder for at præge mit job".

Kontakt HR

Vi er altid på jagt efter dygtige og energiske mennesker, der brænder efter at gøre en forskel - både fagligt og socialt.

Kan du genkende dig selv i den beskrivelse, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR afdeling.

SEND EN EMAIL TIL HR

da-DK