Your Business - Simplified

It-løsninger, der forenkler og effektiviserer din forretning

NORRIQ er eksperter i moderne forretnings-it-løsninger og infrastruktur, der gør dine forretningsprocesser brugervenlige og skaber flow og transparens på tværs af din ERP, CRM, e-commerce, intranet og Business Intelligence. Desuden leverer vi netop den infrastruktur, der frigiver din virksomheds potentiale for øget medarbejderproduktivitet gennem høj oppetid og sikkerhed - uanset om vi taler Public Cloud, Private Cloud eller mobilitet.

Vi er organiseret omkring dine behov

Vi stiller 360° kompetencer og konsulenter der har dyb erfaring med din branche til rådighed. Det sikrer, at din virksomhed opnår værdi og øget konkurrencekraft med de leverede it-løsninger. Og vi er med dig hele vejen rundt om virksomhedens behov - fra administrationen til bestyrelseslokalet - fra lageret til butikken - fra den stationære til den mobile enhed. Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der optimerer din indsigt i forretningen. Vi ruster dig til at agere proaktivt på kunde- og markedsbehov. Og vi gør dine interne og eksterne processer sammenhængende, brugervenlige og effektive.

Blandt landets største Microsoft partnere

NORRIQ er et af Danmarks største it-konsulenthuse og en af Microsofts vigtigste Business Partnere, og med vægten lagt på Microsoft Dynamics ERP, tilbyder vi løsninger indenfor hele Microsofts produkt-palette.  

NORRIQ koncernen har kontorer i Danmark, Belgien, Holland, Tyskland, England, Kina og Tunesien. I Danmark er NORRIQ repræsenteret med kontorer i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.

NORRIQ har leveret løsninger til mere end 10.000 kunder i over 40 lande, og beskæftiger over 300 medarbejdere.

 

Mission

Muliggør vækst
Med udgangspunkt i NORRIQs dybe branchekendskab og 360˚ servicekoncept leverer NORRIQ effektive, integrerede og standardiserede løsninger, der er nemme at implementere og som forenkler hverdagen for vores kunder.
 

Vision

Innovativ forretnings-it
NORRIQ vil være i front af forretnings-it revolutionen. Fra administrationen til bestyrelseslokalet – fra lageret til butikken – fra den stationære til den mobile enhed stræber NORRIQ altid efter at give mennesker og virksomheder de bedste betingelser for at nå deres mål.

Hvem er NORRIQ?

Se film
da-DK