Tag din markedsføring til næste niveau med NORRIQ og ClickDimensions

ClickDimensions arbejder perfekt sammen med Microsoft Dynamics 365 for Sales, og giver marketingafdelingen en lang række værdifulde værktøjer til at generere og kvalificere leads. Og salg får hjælp til at identificere og prioritere potentielle kunder.

E-mail marketing movie

Med ClickDimensions indbyggede e-mail-værktøj designer du nemt flotte emails, som er hurtige at sende og spore. Du kan også vælge at sende emails via et workflow, der defineres i Microsoft Dynamics 365 for Sales.

Web tracking screen_share

Marketing Automation værktøjet ClickDimensions registrerer enhver aktivitet på jeres hjemmeside, og gør det dermed muligt at se hvilke mulige kunder, der er interesserede i jeres produkter og ydelser. Det gør det nemt at målrette kommunikation ud mod kunder og leads.

Nurture Marketing business

Udnyt ”nurture marketing” til at gå endnu tættere på behovene hos udvalgte kunder og emner. Byg workflows, der sikrer at udvalgte kunder og emner automatisk modtager målrettede nyhedsbreve og kampagner. Når leads´ene reagerer på kampagnerne, får jeres salgs-team automatisk besked.

Send SMS i bulk arrow_forward_ios

Send sms-beskeder via adresselister i Microsoft Dynamics 365 for Sales. Beskederne sendes til kundeemner eller kontaktlister. Du personaliserer dine marketing sms´er ved at bruge data fra dit CRM-system.

Lead scoring thumb_up

Hver besøgende på hjemmesiden får tildelt en "score" baseret på besøget, læste sider og downloads. Den besøgendes score bestemmes på baggrund af regler, som I selv opsætter. 

Social Discovery screen_share

Træk informationer om dine kunder og leads fra de sociale medier som LinkedIN, Twitter og YouTube. Ved at samle informationerne i jeres Microsoft Dynamics 365 for Sales, genererer du løbende, værdifuld viden om jeres kundeemner og kontakter.

Se film om ClickDimensions

Se film

Brug for sparring om Marketing Automation?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os