Forøg og optimer din digitale forretning

Dynamicweb tilbyder køreklare løsninger til forskellige forretningsmæssige udfordringer. Løsningerne minimerer implementeringstiden via standardintegrationer og løsningskoncepter til konfiguration og salg. NORRIQ er af Dynamicweb udnævnt som Premium Solution Partner, hvilket er det højeste partnerniveau, man kan opnå.

All-In-One Platform bubble_chart

Én platform til Content, e-commerce og Marketing.

Bygget til at skalere business

Baseret på fleksibel Microsoft. NET teknologi.

Flere online kanaler ondemand_video

Personalisér budskaber til alle online kanaler.

Global forretning check

Multisites, multi sprog, lokal valuta og moms.

B2B og B2C shopping_cart

Én platform som både understøtter B2B og B2C.

Hurtig implementering repeat

Køreklare og best practice løsninger.

Derfor skal du vælge Dynamicweb til din webshop

Leder du efter et stærkt fundament til dit online univers? En løsning der kan skræddersys og styrke både din webshop og din forretning? Så er Dynamicweb næppe til at komme uden om.

Forener alle fire verdenshjørner i et online univers

Dynamicweb er en af de eneste platforme på markedet, der dækker alle fire facetter af en online forretning, nemlig website, webshop, marketing og Product Information Management (PIM). En kombination der betyder, at du kan tilpasse og bruge alt dit indhold på alle dine kanaler og levere individuelle kundeoplevelser på tværs af hele din forretning. Sammenholdt med Dynamicwebs evne til at skalere og integrere med andre systemer, har du grunden til, at tusindvis af virksomheder har valgt at basere deres online forretning på Dynamicweb.  

Moderne værktøjer der styrker jeres marketing

Stiller vi skarpt på marketing-delen i Dynamicweb, er der en række konkrete værktøjer, der kan styrke jeres marketingafdeling allerede fra første dag. Med Dynamicweb kan du definere forskellige kategorier af de besøgende på dit website og sikre, at de bliver eksponeret for netop det indhold, der er allermest relevant for dem. I forlængelse heraf kan business-to-business virksomheder også arbejde langt mere målrettet med leads ved at identificere de besøgende virksomheder og derfra opbygge en pipeline af kundeemner, bl.a. baseret på deres adfærd på sitet. Jo bedre du kender dine potentielle kunder, jo mere sælger du.  

Oplev fordelene ved datadrevet marketing

Rapporteringsdelen i Dynamicweb gør dig i stand til at opsætte automatiserede standardrapporter, så du hele tiden kan følge udviklingen i dit websites performance. Du kan f.eks. se, hvilke sider der har den højeste afvisningsprocent, og på den baggrund nemmere prioritere, hvilke sider der skal arbejdes med. Du kan også få indsigt i, hvor høj konverteringsgraden er blandt kunder, som har fundet dit site via bestemte søgeordskombinationer, så du hele tiden kan sikre, at dit site er søgemaskineoptimeret.

Med Dynamicweb kan du også nemt udføre såkaldte Split Tests, hvor du opsætter to versioner af dit indhold, så du løbende kan blive klogere på, hvilke elementer i din digitale markedsføring, der virker – og hvilke der ikke gør. Det kan være alt fra overskrifter og farver på f.eks. knapper til overordnede kampagnebudskaber. På den baggrund kan du hele tiden udvikle og forfine de elementer, der konverterer bedst, og træffe beslutninger baseret på fakta.

NORRIQ er Premium Solution Partner

NORRIQ er af Dynamicweb udnævnt som Premium Solution Partner, hvilket betyder, at vi er de rigtige at spørge, hvis du er interesseret i en stærk e-handelsløsning baseret på Dynamicweb. Vi er klar til at hjælpe!

Dynamicweb - Bedste B2C webshop

NORRIQ eBusiness har vundet prisen for årets bedste B2C webshop 2020 bygget på en Dynamicweb platform.

Læs om webshop-løsningen, som NORRIQ har leveret til Illums Bolighus

Bliv klogere på e-handel og Dynamicweb

Ønsker du rådgivning om Dynamicweb? Vi står klar til at hjælpe

da-DK
Kontakt os