Hvad er Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er nok den mest intelligente og fremtidssikrede forretningsplatform, der findes. Dynamics 365 samler en lang række af Microsofts andre platforme, så du f.eks. får ERP, CRM og Business Intelligence samlet i én løsning - on premises eller i skyen. Med NORRIQ og Dynamics 365 sikrer du at virksomhedens siloer brydes ned og skaber de bedste betingelser for at I kan indfri jeres potentiale.

Fire gode grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365

Optimer processerne dashboard

Dynamics 365 forenkler og effektiviserer jeres processer på tværs af marketing, salg økonomi, lager, produktion,  projektstyring og serviceydelser.

Øg produktiviteten bubble_chart

Brugervenlige og tæt integrerede applikationer i Dynamics 365 sikrer, at I kan nedbryde datasiloerne, dele opdateret data, og arbejde smartere.

Altid nyeste version check

Du får en forretningsløsning, der er nem at opdatere. Slut med at køre på gamle software versioner, gå glip af ny funtionalitet og store opgraderingsprojekter.

Øg loyaliteten repeat

Vejen til loyale kunder går via god og individualiseret service. Få værktøjerne til at forbedre din servicen og øg kundernes loyalitet.

Se hvordan Dynamics 365 kan hjælpe din virksomhed

Se filmen

Dynamics 365 samler alle virksomhedens funktioner

Mange virksomheder har baseret deres IT på en ”Microsoft strategi”, og gennem årene er ”stakken” blev udbygget: Office pakken giver næsten sig selv. Dertil kommer ERP i form af Dynamics NAV - og CRM - til salg og måske Marketing Automation, kundeservice og Field Service.

I forhold til denne ”Microsoft strategi” vil Dynamics 365 opleves som næste niveau. En version 2.0., hvor systemerne ikke alene kommer fra Microsoft – men hvor alle funktioner samles på en fælles platform og på sigt muliggør, at data flyder på tværs.

Og det er netop Microsoft’s vision bag Dynamics 365 – at skabe et sammenhængende univers af forretningssystemer, som binder hele virksomheden sammen, og hvor vi kan få bedre udnyttelse af al den data, vi opsamler. Data skal kun vedligeholdes et sted, og alle skal kunne tilgå data.

Men ikke nok med det. Microsoft Dynamics 365 og tilhørende applikationer skal ligge i skyen. Ingen skal længere bruge tid og kræfter på servere. Men kan i stedet koncentrere sig om det forretningsmæssige, som de er gode til.

Hvordan virker Dynamics 365 så?

Her er et eksempel: En virksomhed har kørende serviceteknikere og benytter Microsoft Field Service, som er en løsning med planlægningssystem og en lang række funktioner, der strømliner hele serviceforretningen. En servicetekniker er ude at kigge på noget udstyr hos en kunde og konstaterer, at det kunne trænge til udskiftning inden for nogen tid. Han gør et notat og tager et billede. Informationerne er øjeblikkeligt tilgængelige for sælgerne i CRM-applikationen, Dynamics 365 for Customer Engagement.

Endvidere står Field Service systemet i forbindelse med ERP-systemet, så fakturaen kan gøres klar og mailes umiddelbart efter servicebesøget. Der vil også være mulighed for at integrere lagerstyring i servicebilerne.

Dette er blot ét enkelt eksempel blandt mange. Der vil være masser af områder, hvos Dynamics 365 medvirker til at effektiviserer jeres processer, forenkle virksomhedens drift og give jer besparelser og andre økonomiske fordele.

Få overblikket over Microsoft Dynamics 365 her

Styr hele din virksomhed med en integreret forretningsløsning der dækker alle jeres behov. Dynamics 365 applikationerne arbejder sammen på en banebrydende ny måde, og kan nemt udvides med apps. Alt er nemt og brugervenligt. Kernefunktionaliteten i Dynamics 365 er:

Dynamics 365 Business Central - arvtageren fra Dynamics NAV

Med Dynamics 365 applikationen Business Central, der bygger på Microsoft Dynamics NAV, kan du styre hele din virksomhed, og forbinde mennesker og processer mere intelligent end nogensinde før. Dynamics 365 Business Central giver jer overblikket når og hvor som helst, effektiviserer jeres processer, og giver jer det optimale afsæt for vækst.

Læs mere om Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central - arvtageren fra Dynamics NAV

Dynamics 365 for Sales - den ultimative CRM-løsning

Opnå effektiv styring af salgstragten, og gå efter de rigtige leads. Sælg mere og hurtigere. Med Dynamics 365 for Sales får jeres sælgere adgang til stærke analysemuligheder, en automatiseret kundeemne-pointmodel, delte salgsdokumenter, overblik over salgsmålene – og meget andet.

Læs mere om Dynamics 365 for Sales

 

Microsoft Dynamics 365 for Sales - den ultimative CRM-løsning

Dynamics 365 giver marketing de bedste værktøjer

Med Dynamics 365 applikationen Marketing kan du binde jeres salgs- og marketingprocesser sammen, og øge effektiviteten i jeres måde at bearbejde markedet på. Få det samlede overblik over kunderne ét sted, og bliv mere proaktive i jeres marketingaktiviteter, personificer kampagnerne med marketing automation, og sælg hurtigere og mere.

Læs mere om Marketing Automation

Microsoft Dynamics 365 giver marketing de bedste værktøjer

Dynamics 365 for Customer Service - tager jeres service til et nyt niveau

God service er en vigtig faktor for at I kan skabe, fastholde og udvikle gode relationer til jeres emner og kunder. Tilbyd service i særklasse med Dynamics 365 for Customer Service. Giv kundeservice de optimale forudsætninger for at tilbyde mere personlig og effektiv hjælp, når kunderne ringer. Få værktøjerne til at tilbyde online selvbetjening, der differentierer jer fra konkurrenterne, og gør det nemt for kunderne selv at finde det, de søger - når det passer dem.

Læs mere om Dynamics 365 for Costumer Service

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service - tager jeres service til et nyt niveau

Dynamics 365 for Field Service - gør jeres kørende service til et profitcenter

Giv dit field serviceteam de optimale værktøjer til bedre at planlægge aftaler, og sende de rette servicemedarbejdere ud til de rette opgaver. Med Dynamics 365 applikationen Field Service kan du lette hele processen, og nemmere end nogensinde administrere serviceaftaler og kontrakter, samt styre jeres lagre, depoter og trucks og kundekommunikation. Applikationen giver desuden jeres kørende teknikere adgang til forretningsinformation fra smartphones og tablets.

Læs mere om Field Service

 

Microsoft Dynamics 365 for Field Service - gør jeres kørende service til et profitcenter

Dynamics 365 for Project Service Automation - gør jeres projekter strukturerede og effektive

Driv dine projekter mere produktivt og rentabelt. Dynamics 365 applikationen Project Service Automation hjælper dig med at administrere dine projekter. Den gør det nemt for salgs- og projektledere at samarbejde om estimater, planlægge projekter og ressourcer, samt styre tid, udgifter og fakturere på et projekt - når og hvor som helst.

Læs mere om Project Service Automation

Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation

Dynamics 365 for Talent - få alle de værktøjer HR drømmer om

Ansæt de bedste - og gør det hurtigere. Løsningen understøtter rekrutteringsprocessen fra A-Z og giver samtidig alle kandidater en god oplevelse. Nyansatte får hurtigere succesoplevelser med en styrket onboarding, klart definerede roller og ansvar og en række genveje til at få etableret de vigtigste relationer. Løsningen er samtidigt et stærkt værktøj til talent- og organisationsudvikling.

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Flere behov? Apps gør det nemt at komme videre.

Start med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed og få endnu mere tilfredse kunder. Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt udvide kernefunktionaliteten med apps i Microsofts AppSource. Der kommer hele tiden nye apps til.

NORRIQ er den bedste Dynamics 365 partner

Skal du opnå de maksimale gevinster ved Dynamics 365, har du brug for en erfaren partner med dedikerede specialister inden for hele Dynamics 365-spekteret. Du har også brug for en partner, der kan hjælpe jer godt i gang og rådgive om licenser. NORRIQ har kompetencerne til at hjælpe dig med det hele. 

NORRIQ er den bedste Microsoft Dynamics 365 partner

Brug for sparring om Dynamics 365?

Vi står klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os