Hvad er dit næste skridt?

Bruger I allerede Microsoft Dynamics NAV, men overvejer at opgradere til en nyere version? NORRIQ har mange års erfaring med Dynamics NAV og dyb indsigt i Dynamics 365 Business Central - og vi er klar til at hjælpe med jeres næste skridt.

Dynamics 365 Business Central - lær mere om NAV's arvtager arrow_forward_ios

Dynamics 365 Business Central er den nye Dynamics NAV. NORRIQ kan fortælle dig om alle de nye muligheder og give dig det bedst mulige overblik.

 

Dynamics 365 Business Central - lær mere om NAV's arvtager Læs mere chevron_right

Vil du udvide funtionaliteten af jeres NAV-løsning? arrow_forward_ios

Vil du have endnu mere værdi ud af jeres nuværende Dynamics NAV-løsning? Der er mange muligheder for at udvide funtionaliteten, nemt, hurtigt og økonomisk.

Vil du udvide funtionaliteten af jeres NAV-løsning? Læs mere chevron_right

Bind virksomheden sammen med Microsoft Dynamics NAV


Microsoft Dynamics NAV er designet til at forenkle og effektivisere jeres arbejdsprocesser på tværs af hele virksomheden. Med Microsoft Dynamics NAV får du adgang til al den funktionalitet, du behøver for at øge kontrollen, forbedre produktiviteten og skabe et optimalt afsæt for vækst.

Microsoft Dynamics NAV vokser med dine ambitioner. Start med det, du har brug for og udvid senere med flere funktioner. Microsoft Dynamics NAV er hurtig at implementere og nem at bruge. Du bestemmer selv, om løsningen skal ligge på dine egne servere eller i skyen.

Bind virksomheden sammen med Microsoft Dynamics NAV/Navision

Driv din virksomhed effektivt med Microsoft Dynamics NAV

Økonomistyring og bogføring credit_card

Nem bogføring, basal likviditetsstyring, kontrol af anlægsaktiver, bankafstemning og indbetalinger og håndter forskellige valutaer, lokationer, juridiske enheder, eller selskaber.

Supply Chain Management repeat

Skræddersy workflow til godkendelsesprocedurer, styr lageret, øg reaktionstiden, udnyt nye muligheder i markedet og effektivisér samarbejdet med partnere.

Produktion business

Effektiviser håndteringen af produktionsordrer, effektiviser din forsyningskædeplanlægning, bliv mere agil og respondér hurtigere på nye krav fra kunderne og effektivisér kapacitetsplanlægningen.  

Salg og markedsføring bubble_chart

Organiser kunde- og salgsdata, styr og målret marketingkampagner, organiser serviceressourcerne, lav forecasting, hold styr på kontrakter og serviceaftaler.

Projektstyring forum

Budget for omkostninger og tidsforbrug, automatiseret fakturering, nedbryd i ressourceomkostninger og forbrug, styrk kapacitetsplanlægningen og gør tilgængeligheden forudsigelig.

Rapportering screen_share

Styr jeres budgetter, lav rapporter med trin-for-trin guider, konsolider rapporter hurtigt og effektivt, identificer trends og relationer og optimer grundlaget for samarbejde og vidensdeling.

HR people

Tilføj kommentarer til medarbejderfiler, hold styr på fravær, nem rapportering, høj grad af brugervenlighed og hjælp til at huske fødselsdage og jubilæer.

Service Management school

Overblik over kundehenvendelser, sporing af support tickets, alloker ressourcer, udarbejd rapporter og styr anlæg.

Hvorfor vælge NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV?

Uanset din virksomheds størrelse, kan selv de mindste processer være udfordrende, hvis du ikke har den rigtige forretningsløsning. Med NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV får du en optimal løsning, der passer til din virksomhed.

Forbind mennesker, processer og systemer fra samme sted

At drive din virksomhed bliver meget nemmere, hvis din kalender, email og forretningssystem er tæt integreret. Med en løsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Office 365 får du en optimal løsning, der gør det nemt at styre din økonomi, supply chain og drift i et genkendeligt og produktivt miljø.

Forbind mennesker, processer og systemer med Microsoft Dynamics NAV / Navision

Få adgang til det du har brug for – når du har brug for det

Din forretning ligger ikke stille, bare fordi du er på farten eller arbejder hjemme. Med en løsning fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics NAV kan du styre din virksomhed når og hvor som helst. Få adgang til nøgletal og rapporter, opdater planer og processer, godkend transaktioner og samarbejd med dine kollegaer om dokumenter fra din PC, tablet eller smartphone.

 

Få adgang til det du har brug for med Microsoft Dynamics NAV / Navision

Sæt strøm til dine vækstambitioner

Vil du have din forretningsløsning i skyen, på dine egne servere, eller en hybridløsning? Valget er dit. Start med den funktionalitet, og det antal brugere, der er relevant for dig her og nu, og udvid senere med det, du har brug for. Din virksomhed forandrer sig hele tiden – NORRIQ og Microsoft Dynamics NAV understøtter altid dine behov.

Sæt strøm til dine vækstambitioner med Microsoft Dynamics NAV / Navision

Den bedste partner

Vælg NORRIQ til dit Microsoft Dynamics NAV projekt. Med NORRIQ er du sikret adgang til Danmarks mest kompetente specialister der har den fornødne viden og erfaring fra din branche til at skabe løsninger, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Træk på vores erfaringer fra vores mange hundrede Microsoft Dynamics NAV projekter og vores 360 graders kompetencer.

Den bedste partner når det kommer til Microsoft Dynamics NAV / Navision

Øg værdien af din Microsoft Dynamics NAV med en tillægsløsning

Har du har en særlig udfordring? Gå på opdagelse i vores tillægsløsninger og find svaret på din udfordring. Du kan også kontakt os, vi vil være glade for at hjælpe.

Øg værdien af din Microsoft Dynamics NAV / Navision med en tillægsløsning

Find din Microsoft Dynamics NAV brancheløsning her

NORRIQ har skræddersyede forretningsløsninger til din branche. Vælg en løsning som på forhånd er tilpasset til de specifikke behov, din forretning har.

Fra Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central 

Er Dynamics 365 Business Central det samme som NAV i skyen? Skal vi sige farvel til NAV-navnet? Og hvad betyder det for systemets flere millioner brugere? Vi forstår godt, hvis du har spørgsmål.

Verdens stærkeste forretningsløsning, Microsoft Dynamics NAV, har igennem de seneste år gennemgået en større transformation, og fra oktober 2018 blev Microsoft Dynamics NAV en del af Dynamics 365-brandet og skiftede navn til Dynamics 365 Business Central. Men hvad betyder ændringen egentlig, og hvilke muligheder giver den dig?

Læs mere om Business Central og NAV

Fra Microsoft Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central

Brug for sparring om Microsoft Dynamics NAV?

Vi står klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os