Business Intelligence har aldrig været nemmere, hurtigere og mere intelligent end med Power BI

Power BI sætter turbo på dataanalyse, visualisering og rapportering, og gør din viden aktiv og mobil. Kom igang med Business Intelligence på den nemme måde.

Drag-and-drop analyse layers

Udforsk og kombiner data fra forskellige kilder ved blot at trække dem ind i et Excel-ark. Dataanalyse har aldrig været nemmere.

Visualiser din viden på sekunder movie

Køreklare visualiseringstemplates og drag-and-drop dataimport sikrer, at du i ekspresfart kan lave rapporter med letforståelig, topprofessionel grafik.

Gør din viden aktiv og mobil people

Del rapporter med beslutningstagere i hele organisationen på mobile enheder og apps. Rapporterne er interaktive, og opdateres automatisk.

Udforsk mulighederne i Power BI

Se video

Få det optimale udbytte af Business Intelligence og Power BI med NORRIQ

NORRIQ er specialister i Business Intelligence. Vi arbejder for mange af Danmarks mest succesfulde virksomheder og har mange års erfaring med at opsætte KPI´er og skabe succes med Business Intelligence på tværs af organisationer - fra salg, produktion, økonomi til finans.

Læs mere om hvorfor NORRIQ er den rigtige partner

Få det optimale udbytte af Business Intelligence og Power BI med NORRIQ

Nysgerrig på hvordan overblik ser ud? Oplev en interaktiv demo

Power BI har alt, hvad du skal bruge til at se mønstre og tendenser i realtid. Få adgang til en klikbar demo af et Business Intelligence-cockpit baseret på Power BI. Her kan du opleve, hvordan du kan styre din forreting efter indsigt og i realtid. 

Ja tak, lad mig prøve selv!

Oplev Power BI med NORRIQ

Hvordan kan du bruge Power BI i din rolle?

Uanset, hvad du arbejder med, tager det dig under fem minutter at lave letforståelige og præcise forretningsrapporter

Power BI i økonomiafdelingen business

Får du de rigtige svar om jeres finansielle performance, indtjening og lønsomhed, CAPEX, og omkostninger? Få svarene, og del dem med ledelsen på sekunder med Power BI, der gør det nemt at indsamle og analysere data fra mange kilder.

Power BI i salg bubble_chart

Power BI forbedrer dit salgsforecast, viser hvordan du kan nå endnu mere ambitiøse mål, og øge lønsomheden pr. salg. Sæt din salgs pipeline under lup, analyser, og se på få sekunder resultatet i et dashboard, der taler sammen med jeres CRM-system.

Power BI i marketing screen_share

Kæmper du med marketingdata fra kampagner, web og sociale medier og online marketing? Gør det nemt at få det store billede med Power BI, der gør det nemt at overvåge og analysere dine marketing aktiviteter, så du bruger kræfterne på de rigtige kanaler.

Power BI i HR people

Har du brug for at få endnu bedre overblik over dine intiativer, medarbejdernes udvikling i forhold til målene, medarbejderfastholdelse m.v? Power BI gør det nemt at indsamle og overvåge alle de vigtige data, så du kan hjælpe medarbejderne og ledelsen bedst muligt.

Power BI i IT-afdelingen check

Vil du øge produktiviteten, og samle alle jeres data ét sted om netværk, services, applikationer og sikkerhed? Eller vil du styrke jeres Helpdesk gennem et bedre overblik over risici? Dette, og meget mere, kan du med Power BI´s smarte dashboards, der kan overvåge alt fra jeres AD til Zendesk.

Power BI i hele virksomheden repeat

Få et samlet dataoverblik et sted - og kombiner f.eks. data fra produktion og distribution, eller se performance, trends og ressourcebehov i dine butikker - og meget andet. Er I en datadreven virksomhed, gør Power BI det hurtigt at se, analysere og dele data fra mange kilder.

Klar til at omsætte jeres data til brugbar indsigt? Få et gratis inspirationsmøde

da-DK
Kontakt os