Med NORRIQ og TARGIT slipper du for gode gæt og mavefornnemelser

TARGITs Decision Suite er den eneste business intellegence platform, der indeholder datavisualiseringsværktøjer, brugervenlige analyser, rapportering og dashboards i én integreret platform. Oplev synergien mellem virksomhedens systemer og software og medarbejdere i alle afdelinger.

Rapporter

Alle former for rapportering kan udføres på ingen tid. Rapporterne kan derefter frit distribueres på tværs af sprogbarrierer og fysiske grænser, for eksempel via e-mail eller websider. Du kan indstille systemet til at generere og distribuere de ønskede rapporter med et hvilket som helst tidsinterval.

image

Advarsler fra de Intelligente Agenter

En lang række intelligente agenter er indbygget i løsningen, og agenterne sikrer, at virksomheden kan reagere hurtigt, hvis markedet ændrer sig. Systemet vil for eksempel helt automatisk sende dig en e-mail, hvis udvalgte tal svinger ud.

image

Adgang til TARGIT via Internettet

Med web licensen kan du få adgang til virksomhedens data, rapporter og analyser fra hvilken som helst destination i verden. Du kan skabe analyser og kan arbejde i real-time med komplet data sikkerhed.

image

Nyt økonomisystem?

TARGIT BI Suite kan spare dig for både tid og penge i forbindelse med konverteringen til nyt ERP-/økonomisystem. Så står din virksomhed overfor et skifte, vil en Business Intelligence løsning lette opgaven. Og når skiftet er fuldendt, har du naturligvis alle de samme fordele, som vi nævnte ovenfor.

image

Ønsker du rådgivning om TARGIT? Vi er klar til at hjælpe

da-DK
Kontakt os