Automatiser bonus, afgifter og gebyrhåndtering nemt i Business Central

BTA-løsningen er en filtrerings- og beregningsmotor, som gør det nemt at opbygge, håndtere og afregne differentierede hensættelser, bonusser, gebyrer, afgifter, rabatter mv. i Business Centrals økonomistyringsdel. BTA fungerer for salgs- og købsdokumenter, hvor der kan laves beregninger med valgfrie felter fra vare, ordrehoved og ordrelinjer. Aftalevarianter kan filtreres på valgfrie værdier fra vare, debitor, kreditor, ordrehoved og ordrelinjer.

  • cloud_done Spar tid! Dine gebyrer, afgifter og rabatter håndteres automatisk i Business Central
  • description Nem hensættelse og afregning af afgifter og bonus
  • people Gebyrer, afgifter og rabatter kan nemt kundedifferentieres
  • trending_up Giver et retvisende billede af virksomhedens finansielle status
  • check Undgå dobbeltarbejde og parallel bogføring i Excel
  • stars Få frigivet tid og ressourcer så hurtigt, at BTA let tjener sig hjem

Bygget ind i Business Central

Formålet er kort sagt at tillægge, fratrække eller hensætte beløb på salgs- og købsbilag. Betaler I fx emballageafgift eller miljøafgift, opsætter I blot en regel for dette i Business Central med BTA. I kan vælge enten at hensætte eller afregne det nøjagtige beløb. Det samme gør sig gældende for håndteringen af bonus og kickback til sælgere og/eller samarbejdspartnere.

Automatisering

BTA sørger for, at dine gebyrer, afgifter, rabatter, bonus og kick automatisk påsættes ordren. I BTA kan du se, hvad der bogføres i baggrunden og på selve ordren/fakturaen. 

image

Differentiering af aftaler

I BTA er det let at lave differentiering af dine aftaler, da man kan filtrere på kryds og tværs af samtlige felter fra udvalgte tabeller.

image

Overskuelig afregning

Til afregning af bonus og kickback er der en BTA-visning med alle poster, som er hensat. Herfra vælger de du poster, der skal afregnes - enten manuelt eller med filter. Herefter godkender du, og så opretter BTA en faktura eller kreditnota, hvorpå du afregner din modpart. 

image

Bogføring

Med BTA-bogføringsgrupper styrer I let, hvor BTA-posterne skal bogføres. Så har I altid et retvisende billede af økonomien inkl. løbende hensættelser af fx bonus og afgifter. 

image

Hør mere om BTA

da-DK
Kontakt os