Med løsningen fra NORRIQ stiller vi noget til rådighed, kunderne ikke kan få andre steder.

Christian Fisker, Revisor
Revision og Rådgivningsgruppen
image

Behov for noget nyt

Erhvervslivets digitale transformation sætter strøm til flere og flere af de manuelle processer, og fremtidens revisor kommer næppe til at bruge meget tid på at gennemgå stakke af papirbilag og manuelle afstemninger. Udviklingen er i fuld gang, og revisorerne arbejder derfor i disse dage intenst på at fastholde deres kunder og geare deres forretninger til de nye markedsforhold. Konkurrencen er hård, og det handler om at spille en rolle for en større del af værdikæden hos kunderne. For Revision og Rådgivningsgruppen blev vejen frem et stort skridt på deres egen digitale rejse.  

Gå til markedet på en ny måde

Revisor i Revision og Rådgivningsgruppen, Christian Fisker, forklarer: ”Vi står et rigtig spændende sted lige nu. Revision går online. Regnskaber er ikke længere i papirformater, og derfor må vi sætte nye varer på hylderne, nemlig vores rådgivning og service. Vi skal blive mere effektive, levere reel værdi og gå til markedet på en helt ny måde”.

Revision og Rådgivningsgruppen tog en strategisk beslutning om at gribe de nye muligheder med en online revisor-løsning fra NORRIQ, nemlig NORRIQ Accounting Portal.

image

Optimerer både interne og eksterne processer

NORRIQ Accounting Portal er en online-løsning, hvor alle Revision og Rådgivningsgruppens kunder er koblet på, så både kunder og revisorer konstant har indsigt i virksomhedens drift og adgang til moderne og brugervenlige økonomistyringsværktøjer.

Kunden får via portalen stillet et stærkt værktøj til rådighed, så de bedre kan drive og udvikle deres forretning, bl.a. med et Business Intelligence-cockpit, der løbende giver indsigt i den generelle økonomiske udvikling sammenholdt med virksomhedens mål, og andre værktøjer der viser omsætning, lønkroner pr. medarbejder, debitorer, kreditorer, eksport – og meget andet.

Kunderne kan hele tiden følge med i nøgletal i realtid og nemt scanne og dele bilag, mens revisorerne har let adgang til alle relevante dokumenter, samlet ét sted. Det betyder langt mere effektive arbejdsgange for revisorerne, et lettere samarbejde – og frem for alt bedre service og mere værdi for kunderne. Løsningen gør det muligt for kunden og revisor at se og arbejde med de samme tal og informationer, og det betyder, at revisorerne i højere grad kan være proaktive og fremadskuende rådgivere.

 

image

Mere effektive og tættere på kunderne

Med NORRIQ Accounting Portal har Revision og Rådgivningsgruppen slået rigtig mange fluer med ét smæk. Først og fremmest er portalen et stærkt strategisk træk i forhold til at differentiere sig, og derudover tilbyder løsningen også et smidigt filarkiveringssystem, der sikrer, at al samarbejde og kommunikation med kunder foregår nemt og sikkert, og selvfølgelig imødekommer alle GDPR-krav og andre regulativer.

”Med løsningen fra NORRIQ kan vi tilbyde vores kunder endnu mere end vores rådgivning. Det er svært at differentiere sig på pris, så nu stiller vi noget til rådighed, kunderne ikke kan få andre steder”, fortæller Christian Fisker. ”Vi stiller et redskab til rådighed, der hjælper kunderne til at drive deres forretning nemmere og mere effektivt, og som samtidig frigiver ressourcer hos os og gør os i stand til at levere endnu bedre rådgivning”.

Klar til fremtiden

Revision og Rådgivningsgruppen kan nu tilbyde rådgivning og service på et helt nyt niveau og ser masser af muligheder i horisonten. ”Vi har nu en fremtidssikret løsning, vi kan bygge videre på, så vi hele tiden kan give mere værdi til vores kunder. I dag kan din kvittering f.eks. ryge direkte ind i en app, men hvorfor ikke lade den ryge direkte ind i bogføringen? For os handler det om hele tiden at få mere ud af alle de tilgængelige data, så vi kan digitalisere så mange processer som muligt og i stedet bruge ressourcerne på at rådgive og optimere driften hos vores kunder”.

Christian Fisker slutter: ”Vi er klar til fremtiden - og med NORRIQ Accounting er vi på mange måder allerede en del af den. Med NORRIQ Accounting har vi fået en ny vækstdynamo”. 

image

NORRIQ Accounting ruster dig til at vinde over udfordringerne

Vil du vide mere om, hvordan I kan redefinere markedet med en revisor-platform fra NORRIQ?

Læs mere om NORRIQ Accounting