N-Opkrævning med Microsoft Dynamics C5

N-Opkrævning håndterer dine periodiske opkrævninger. Tilknyt et vilkårligt antal produkter eller ydelser til en kunde, og N-Opkrævning holder styr på betalingerne.


Effektiv administration af periodiske opkrævninger

Mange virksomheder har behov for støtte i forbindelse med deres periodiske opkrævninger over for kunderne, så det altid glider smertefrit. Derfor har NORRIQ udviklet et tillægsmodul til Microsoft Dynamics C5. Navnet er N-Opkrævning.


Fleksibilitet gennem relationer

N-Opkrævning er designet til at give dig den største fleksibilitet i dagligdagen. Opkrævninger foregår automatisk, så du får mere tid til andre opgaver. Det har vi opnået ved at oprette et nyt opkrævningskartotek, der består af relationer til debitor- og lagerkartotekerne i Microsoft Dynamics C5.

For dig har det den fordel, at du kan oprette så mange abonnementer, medlemsskaber, tilslutninger eller øvrige egenskaber pr. kunde, som du ønsker.

For hvert produkt eller hver egenskab kan du frit registrere, hvem der modtager og/eller betaler. Denne opbygning giver dig stor fleksibilitet, når du skal foretage udtræk eller analysere data.


N-Opkrævning egner sig specielt til:

  • Distribution af tryksager og fakturering af abonnementer
  • Medlemsadministration i foreninger
  • Opkrævning af tilslutningsafgifter blandt f.eks. internetudbydere
  • Huslejeadministration
  • Aktivitetsstyring

Få en demo

da-DK