Hvor meget kan du spare ved selv at lave løn i C5?

Microsoft Dynamics C5 Løn er et af markedets stærkeste lønsystemer og et meget prisrigtigt alternativ i forhold til andre lønsystemer. Hvis du laver løn til mere end 20 personer, kan der derfor være penge at spare ved at overgå til C5 Løn.

Din virksomhed har sikkert allerede et lønsystem. Men er det integreret med virksomhedens økonomisystem? Eller har I valgt at outsource lønhåndteringen til en ekstern partner? I begge tilfælde kan der være store fordele i at skifte til Microsoft Dynamics C5 Løn


Microsoft Dynamics C5 Løn

C5 Løn er et fleksibelt lønsystem, som er opbygget med masser af muligheder for parameterstyring. C5 Løn er en integreret del af Microsoft Dynamics C5, og kan anvendes både med Microsoft Dynamics C5 Light og Microsoft Dynamics C5 grundpakken.


Spar penge og styrk likviditeten

NORRIQs erfaring viser, at rigtig mange kunder kan spare penge og forbedre deres likviditet ved at skifte fra et eksternt lønhåndteringsfirma til et internt lønsystem. Specielt, hvis din virksomhed håndterer løn til mere end 20 personer. Der kan også være gevinster at hente, hvis man tillige skal håndtere mange timesedler og udlæg.


Fordele ved Microsoft Dynamics C5 Løn

  • Arbejder sammen med hele C5. ​Det betyder, at timer kan komme fra projekt-modulet, NORRIQs produktionsstyringsmoduler, eller eksterne tidsopsamlingssystemer.
  • Import til lønkladde. Du henter nemt timer fra eksterne systemer over i lønkladden.
  • Overskueligt. Lønsedler kan sættes meget overskueligt op.
  • Altid korrekt løn. Overenskomster kan styres automatisk, så medarbejder altid får den rigtige løn og pension.
  • Automatisk og avanceret. Lønnen bogføres automatisk i finans, og håndteres meget avanceret med fordelingsnøgler og dimensioner.
  • Lovgivning. Microsoft er altid på forkant med lovgivningen, der påvirker C5 løn
  • Mulighed for redigering. Du kan nemt ændre og redigere i lønposterne helt frem til selve lønningsdagen.
  • Gennemsigtighed. Et internt lønsystem til C5 gør fravær og historik transparent.

Få en demo

da-DK