Kør projekterne sikkert i mål

Jo mere effektivt I kan styre jeres projekter, desto bedre kan I udnytte ressourcerne, og levere til tiden på budget. Med Dynamics 365 Project Service Automation og NORRIQ kan du automatisere og optimere alle projektstyringsprocesserne. 

Få et møde med en Project Service Automation ekspert

Se filmen og lær mere om Project Service Automation

Se film

Derfor skal du vælge Project Service Automation

LEVER TIL TIDEN OG PÅ BUDGET

Dynamics 365 Project Service Automation effektiviserer alle processer i forbindelse med projektsalg, og hjælper jer med at levere til tiden, på budget - og lønsomt for jer.

UDNYT RESSSOURCERNE OPTIMALT

Få overblikket over medarbejdernes ekspertise og opgaver og jeres planlægning ét sted. Det gør det nemt at allokere de rette medarbejdere til de rette projekter.

EFFEKTIVISER DINE PROJEKTTEAMS 

Giv dit team mobil adgang til når og hvor som helst at tjekke projekter, opdatere kompetencer, administrere tidsplaner, registrere tid og udgifter og samarbejde via Office 365.

Altid opdateret og altid på

Project Service Automation giver jer det fulde overblik over estimater, tilbud,
kontrakter, ressourcer, tidsopsamling, udgifter og fakturaer.
 

Effektiviser projektplanlægningen

Let samarbejdet omkring estimater for jeres salgs- og projektledere med visuelle værktøjer til bl.a. opgaveplanlægning.

Dynamics 365 Project Service Automation arbejder desuden smidigt og effektivt sammen med planlægningsfunktionerne i Microsoft Project. En stærk kombination, der hjælper jer med at forbedre jeres projektplanlægning i alle faser.


 

Optimer jeres ressourceplanlægning

Project Service Automation's planlægningsværktøj giver jeres projektledere et samlet overblik over medarbejdernes kompetencer og projekter ét sted.

Brugervenlige filtreringsmuligheder gør det nemt at finde de rigtige kompetencer i den rigtige periode til de enkelte projekter.

 

Få bedre styr på tid og udgifter

Project Service Automation gør det nemt for projektdeltagerne at registrere tid og omkostninger på jeres forskellige projekter. Smarte mobile apps sikrer, at det kan foregå når og hvor som helst.

Projektlederne kan nemt og hurtigt godkende projektdeltagernes tids- og omkostningsregistreringer, og se hvordan det påvirker projektøkonomien. Hele teamet har desuden mulighed for at arbejde sammen i et særligt samarbejdsrum for deres projekt I Office 365.

Nem fakturering

Giv jeres projektledere ét sted, hvor de både kan skabe et præcist fakteringsgrundlag og sende fakturaer til kunderne.

Med Project Service Automation kan projektlederne både tjekke og godkende omkostninger i forbindelse med det enkelte projekt, og generere, godkende og distribuere kundefakturaer. Al projektøkonomi - udgifter, faktureret og ikke-faktureret overføres nemt til dit økonomisystem.


 

Arbejder perfekt sammen med CRM

Project Service Automation arbejder perfekt sammen med CRM-værktøjerne i Dynamics 365.

Læs mere om CRM

Book et inspirationsmøde om Project Service Automation

da-DK