EDI-løsning til Microsoft Dynamics NAV fra NORRIQ

Løsningen til elektronisk dokumentudveksling kommer fra TrueCommerce og er baseret på Microsoft Dynamics NAV. Den sætter standarden for fremtidens fleksible og effektive måde at udveksle elektroniske dokumenter med virksomhedens samarbejdspartnere.

Fremtidens EDI-løsning til Microsoft Dynamics NAV 
Med en TrueCommerce EDI-løsning får du en stærk løsning, der erstatter den oprindelige standard EDI-løsning til Microsoft Dynamics NAV fra Evenex, kaldet EDIPlus. Løsningen gør det langt mere fleksibelt og billigt at komme i gang med elektronisk udveksling af købs- og salgsdokumenter med dine samarbejdspartnere i fremtiden.


Enkel og klar snitflade mellem økonomisystemet og EDI
Den grundlæggende filosofi i EDI-løsningen er en klar og veldefineret snitflade mellem økonomisystemet og EDI-løsningen. Dette betyder, at styringen af dokument-flowet håndteres i Microsoft Dynamics NAV, hvorimod konverteringen af ind- og udgående dokumenter fra/til de forskellige EDI-formater håndteres af TrueCommerce såkaldte eBroker miljø.


Et hav af standarder for dokumentudveksling
Når dokumenter udveksles elektronisk, sker det efter mange forskellige formater – og selv om der tilstræbes en standardisering, kommer nye til. Formatet EDIFACT og efterfølgende opdateringer har i en snes år været udbredt i Europa, mens TRADACOMS og ANSI x.12 har været dominerende i England og USA. Efterfølgende er formattyper med udgangspunkt i XML kommet til i lind strøm – og senest har vi set formater som OIOXML, OIOUBL mv.


Du bestemmer dokumentformatet – eBroker konverterer det
Som virksomhed kræver det enorme ressourcer selv at udveksle dokumenter i de mange formater, der findes. Med en EDI-løsning ombrydes dine dokumenter, og kan sendes og modtages i lige netop dét format, som dine samhandelspartnere ønsker.


Sikker og pålidelig udveksling af dokumenter
Løsningen indeholder desuden fuldt revisionsspor med angivelse af hvilket dokument, der er sendt/modtaget hvor, hvordan, til hvem og hvornår. 

EDI-løsningen er designet udfra Microsoft Dynamics NAVs rollecenter. Det sikrer, at alle dokumenter og informationer bliver gjort let tilgængelig for den enkelte bruger. Et enestående, konsistent niveau omkring konvertering af dokumenter gør det nemt og sikkert at overføre data og dokumenter.

FACTS OM EDI:

  • Løsningen er fuldt integreret i Microsoft Dynamics NAV og understøtter version 3.70 og nyere
  • Understøtter både den klassiske – og den rollebaserede klient (RTC)
  • Fuldt revisionsspor som automatisk monitorerer både ind- og udgående forsendelser
  • Løsningen håndterer alle kendte EDI-formater. Herunder også de nye offentlige standarder
  • Automatiseret kommunikation via VANS udbyder
  • Enkel tilføjelse af nye dokumenttyper, der gør det hurtigt at koble nye samhandelspartnere på EDI løsningen

Få en demo

da-DK