Dit værn mod dårligere betalere

Med Debitorkontrol fra NORRIQ får du en løsning, der hurtigt giver dig et aktuelt billede af dine kunders risikoprofil. Løsningen tjekker den enkelte enkelte kundes betalingsmønster og bruger tilgængelige kredit-oplysninger hos Experian (KOB/RKI). På basis af disse informationer advares jeres medarbejdere om eventuelle kreditrisici forbundet med jeres kunder eller kundeemner. Resultatet er reduceret tab og bedre cash flow.

Få en demo

 

 

Minimér dine tab

De fleste har oplevet at tabe penge på det, der i starten lignede en god og solid kunde. Den risiko minimerer du nemt med Debitorkontrol fra NORRIQ. Løsningen sikrer dig en grundig risikovurdering af nye såvel som eksisterende kunder. Det sker bl.a. gennem en opkobling til Experian (RKI), så du altid er sikker på at få en aktuel rating af den pågældende kundes kreditværdighed.

Automatisk kreditalarm

Debitorkontrol overvåger om dine kunders kreditvurdering ændrer sig. Det kan f.eks. være på baggrund af af Experian-oplysninger, en ubetalt faktura, eller en overskredet kreditmaksimum. Debitorkontrol sørger for, at alle kundeansvarlige medarbejdere får besked. Dette sikrer, at alle arbejder mod samme mål - nemlig at få en tilfreds kunde og den bedst mulige kredittid i forhold til jeres betalingsbetingelser. Samtidig får alle involverede besked, når I opretter salgsordrer, så I kan tage højde for f.eks. forfaldne fakturaer.

Hvad kunderne siger


"Vi har 2.000 kunder der som udgangspunkt alle handler på kredit i en volatil branche. Med Debitorkontrol fra NORRIQ har vi for det første reduceret tabet på debitorer med 50%, og for det andet har vi reduceret antallet af overforfaldne debitorer med 60%."

- Marianne Alsing Reib, Regnskabschef, Insight Cosmetics Group A/S

Pris

NORRIQ Debitorkontrol koster 12.500 kr. ekskl. installation og abonnement til Experian

Få en demo

Få en demo

da-DK