Print stregkode-labels fra Microsoft Dynamics NAV

N-Label fra NORRIQ gør det hurtigt, fleksibelt og nemt at lave labels. Løsningen er fuldt integreret i Microsoft Dynamics NAV. Du kan selv designe alt - lige fra simple adresse-labels til mere komplekse stregkode-labels, der kan anvendes til alt fra paller, kartoner og til produkter.

Det går lynhurtigt - uanset om du skal printe 20 eller 2000 labels.

Få en demo

Se filmen og lær mere om N-Label fra NORRIQ

Se film

Med N-Label kan du

  • Spare tid, fordi data kun skal vedligeholdes og hentes i NAV.
  • Nemt producere labels med korrekte oplysninger og undgå at lave fejl.
  • Begrænse antallet af eksterne konsulenttimer og spare penge.
  • Få uanede muligheder for sporbarhed med stregkode-labels, der gør det nemt at holde styr på f.eks LOT-sporing og karantæneprocedurer.
  • Få glade medarbejdere, der hurtigt kan udskrive labels af høj kvalitet.

Definer, design og print

1

Design dine egne labels

Med N-Label fra NORRIQ kan du designe dine egne labels med og uden stregkoder. Du vælger selv, hvilke oplysninger dine labels skal indeholde – det kan være alt fra kundenavn, adresser, LOT-nummer, varenummer og udløbsdato.

2

Brug tekst og data fra alle steder

I kan printe al slags tekst og data fra jeres Microsoft Dynamics NAV. Det, I vil printe fra NAV, bliver automatisk overført direkte til NORRIQs labelprintløsning fra NAV, hvilket sikrer, at jeres labels altid printes med den korrekte tekst.

3

Tid til at printe

Når I har defineret hvilke oplysninger, der skal bruges på jeres labels, og de er matchet med felterne i Microsoft Dynamics NAV, kan du gå i gang. Du kan printe 20 eller 2000 på ingen tid til jeres kasser, paller, produkter og hvad I ellers har brug for at sende ud af huset.

Få en demo

da-DK