Den nye løsning letter mange af vores klassiske rutineopgaver i bogholderiet. Vi sparer mange timer hver uge, og det er meget værdifuldt for os, da vi nu kan bruge tiden på udvikling og optimering

Brian Marker
Finance Manager, Valtech A/S
image

Risikabelt med en usupporteret løsning

Hos Valtech, en konsulentvirksomhed med over 100 ansatte i Danmark og 1500 ansatte globalt, havde man længe overvejet, hvad der skulle ske på ERP-fronten, hvis man ville undgå at sakke bagud i forhold til fremskridtet. Da det blev besluttet på koncernniveau, at hele virksomheden skulle have implementeret et nyt eksternt Project Management, system valgte den danske organisation samtidigt at opgradere deres flere år gamle Microsoft Dynamics NAV. 

”Opgraderingen var det helt rigtige valg for os. Vores gamle NAV virkede som sådan OK til vores finans-opgaver, men den havde jo en del år på bagen. Løsningen indeholdt derfor ikke den nyeste teknologi, og så var supporten fra Microsoft udløbet for længe siden. Det var jeg ikke 100 procent tryg ved, da det kan være risikabelt at være på en usupporteret version, hvis det hele går ned. Det er jo lidt med ERP-systemer, som det er med stilladser. Der er ikke noget værre end at træffe beslutningen for sent, når hele balladen er styrtet sammen,”siger Brian Marker Finance Manager hos Valtech A/S.

image

Gratis licenser med abonnement

I forbindelse med opgraderingen havde Valtech overvejet andre ERP-løsninger. Når valget faldt på Microsoft Dynamics NAV skyldes det ifølge Brian Marker blandt andet, at han kendte løsningen godt, og at hans kolleger i Sverige og England også anvender den. ”Det talte klart med på plussiden, at vi er flere, der bruger den samme løsning. Det giver mulighed for god sparring. Men som økonomimand skal jeg jo også skele til økonomien".

"Og her talte tallene deres klare sprog. Vi har løbende betalt for et Microsoft Dynamics opdateringsabonnement. Det betød, at vi kunne bytte vores gamle licenser ud med nye licenser til NAV uden at skulle betale en krone". 

NORRIQ gjorde opgraderingen nem

NORRIQ har arbejdet tæt sammen med Valtech i mange år. Det var derfor også naturligt, at NORRIQs konsulenter sat på opgaven med opgraderingen. Og selvom man var lidt spændt på selve opgraderingsprojektet, gik det ifølge Brian Marker over al forventning. ”Vi har haft et langt og godt samarbejde med NORRIQ, hvor vi altid får god rådgivning. Det var derfor også naturligt, at NORRIQ stod for selve opgraderingen. Det hele skete fuldstændigt smertefrit. Først kørte vi en test i en testdatabase og derefter gik vi i luften med vores nye version. Vi har fået alle de data med, som vi ønskede – og alt stemmer”.

image

Vil du vide mere om, hvordan I kan generere vækst med ERP?

Læg afstand til konkurrenterne med automatiserede, sammenhængende og intelligente processer. ERP samler alle forretningsprocesser, og tager din forretning til et nyt niveau, men det er ikke helt lige meget, hvilken partner, du vælger. NORRIQ er et af de tungeste konsulenthuse inden for hele Dynamics 365-spekteret, og vi er klar til at hjælpe med jeres næste skridt.

Læs mere om ERP