Seminarer


 

Seminar for handel- og engros: Sæt turbo på hele din værdikæde


Brøndby: Onsdag, den 11. oktober,  kl. 9.30 - 12.45
Kolding: Fredag, den 13. oktober,  kl. 9.30 - 12.45

Der er enorme gevinster at høste for handels- og engrosvirksomheder med IT og digitalisering. Men har du overblikket over mulighederne? Det får du på dette seminar. Se hvordan du nemt kan komme i gang med at booste jeres forretningsprocesser og jeres salg og kundeservice. 

TILMELD DIG HER

Webinarer


 

Webinar: 8 vigtige ting du skal overveje inden du vælger e-handelsløsning

3. oktober kl. 10:00 - 10:30

Du har besluttet at du skal have del i det enorme potentiale som e-handel udgør. Og måske er du allerede gået i gang. Nu er det blevet tid til at finde en bedre og mere fremtidssikret e-handelsløsning, som kan give dig nye muligheder og accelerere din online forretning.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Få styr på alle jeres produktdata – på tværs af systemer og platforme

3. oktober kl. 14:00 - 14:30

Kompleksiteten i din forretning stiger hurtigt. Pludselig har I mange forskellige produkter på mange markeder. Men hvordan styrer man nemt og effektivt produktbeskrivelser, -billeder, priser, dokumentation etc. på tværs af f.eks. jeres ERP system, CRM-system og e-handels-løsning.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: CRM - men uden alt besværet

26. oktober kl. 10.00 - 10:30

CRM handler om at gå efter de rigtige leads og forkorte salgsprocessen og øge salget med it. Men hvordan bliver CRM nemt, økonomisk og risikofrit for en virksomhed som din? Det har vi et stærkt bud på. Hør hvor nemt du kan komme i gang med at automatisere dine salgsprocesser og gør dem mere intelligente og værdiskabende ved hjælp af Microsoft Dynamics CRM.

TILMELD DIG HER


 

Webinar: Sådan booster du hele din serviceorganisation

26. oktober kl. 13.00 - 13:30

Field Service Management er blevet en vigtig konkurrenceparameter for alle serviceorganisationer, der udfører forebyggende vedligehold og service på produkter og anlæg. Dette webinar viser, hvordan du nemt kan optimere alle jeres serviceprocesser, øge teknikernes effektivitet og tilbyde bedre field service, der styrker jeres forretning og konkurrenceevne.

TILMELD DIG HER

 

Webinar: Spar tid og let arkiveringen i dit bogholderi med Invoice Workflow

7. november kl. 10:00 - 10:30

Du er kun et klik væk fra cirka 30 minutters ny og spændende viden om automatisering, der kan spare penge og tid i jeres bogholderi.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Sådan får du komplet overblik over salget med Power BI 

21. november kl. 10:00 - 10:30

Jeres salgsafdeling sidder på en skat af data. Men hvordan gøres data om kunder og salg til brugbar viden om fortid, nutid og fremtid, som kan omsættes til rigtige beslutninger og værdifulde tiltag, der kan aflæses direkte på bundlinjen? Oplev hvordan du hurtigt og nemt du kan indsamle, analysere og visualisere jeres data og transformere dem til værdifulde indsigter med NORRIQ BI Accelerator og Power BI.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Effektiviser salgsstyrken med den mobile sælgers schweizerkniv

5. december kl. 10:00 - 10:30

Dette webinar viser hvordan jeres salgsafdeling hurtigt og nemt kan gøre mobilitet til sælgernes mest effektive salgsvåben. Se hvordan du giver sælgerne adgang til data og systemer fra tablets og smartphone i kundemødet.

TILMELD DIG HER

da-DK