Seminarer


 

Årets event for dig, der har, eller overvejer Dynamics:
NORRIQ Microsoft Dynamics Day

Århus: Tirsdag, den 6. februar 2018, kl. 9.00 - 14.45
Lyngby: Torsdag, den 8. februar 2018,  kl. 9.00 - 14.45

Du er inviteret til den ultimative Dynamics konference. Kom og få masser af konkrete, gode råd om, hvordan du tænker, bygger og opgraderer dit forretningssystem. Få også styr på fremtidsplanerne for Dynamics, og oplev alle nyhederne.

TILMELD DIG HER

 

Seminar for handel- og engros: Sæt turbo på hele din værdikæde

Aalborg: Tirsdag, den 6. marts 2018, kl. 9.30 - 12.45
Kolding: Torsdag, den 8. marts 2018,  kl. 9.30 - 12.45
Brøndby: Tirsdag, den 13. marts 2018,  kl. 9.30 - 12.45

Der er enorme gevinster at høste for handels- og engrosvirksomheder med IT og digitalisering. Men har du overblikket over mulighederne? Det får du på dette seminar. Se hvordan du nemt kan komme i gang med at booste jeres forretningsprocesser og jeres salg og kundeservice. 

TILMELD DIG HER

Webinarer


 

 

Webinar: CRM - vejen til en effektiv salgsmaskine

27. februar kl. 10.00 - 10:30

CRM handler om at gå efter de rigtige leads og forkorte salgsprocessen og øge salget med it. Men hvordan bliver CRM nemt, økonomisk og risikofrit for en virksomhed som din? Det har vi et stærkt bud på. Hør hvor nemt du kan komme i gang med at automatisere dine salgsprocesser og gør dem mere intelligente og værdiskabende ved hjælp af Microsoft Dynamics CRM.

TILMELD DIG HER

 

 

 

Webinar: 8 vigtige ting du skal overveje inden du vælger e-handelsløsning

1. marts kl. 10:00 - 10:30

Du har besluttet at du skal have del i det enorme potentiale som e-handel udgør. Og måske er du allerede gået i gang. Nu er det blevet tid til at finde en bedre og mere fremtidssikret e-handelsløsning, som kan give dig nye muligheder og accelerere din online forretning.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Få styr på alle jeres produktdata – på tværs af systemer og platforme

1. marts kl. 14:00 - 14:30

Kompleksiteten i din forretning stiger hurtigt. Pludselig har I mange forskellige produkter på mange markeder. Men hvordan styrer man nemt og effektivt produktbeskrivelser, -billeder, priser, dokumentation etc. på tværs af f.eks. jeres ERP system, CRM-system og e-handels-løsning?

TILMELD DIG HER

 

Webinar: Spar tid og let arkiveringen i dit bogholderi med Invoice Workflow

20. marts kl. 10:00 - 10:30

Du er kun et klik væk fra cirka 30 minutters ny og spændende viden om automatisering, der kan spare penge og tid i jeres bogholderi.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Økonomichef, sådan effektiviserer du finansrapporteringen med Power BI 

10. april kl. 10:00 - 10:30

Bruger du for meget tid på manuel finansrapportering? Deltag i dette webinar og hør hvordan du nemt kan automatisere og effektivisere processerne. Alt sammen ved hjælp af en køreklar, økonomisk og nem Power BI-løsning og en nøglefærdig datamodel til finansrapportering i Microsoft Dynamics NAV.

TILMELD DIG HER

 

 

Webinar: Effektiviser salgsstyrken med den mobile sælgers schweizerkniv

24. april kl. 10:00 - 10:30

Dette webinar viser hvordan jeres salgsafdeling hurtigt og nemt kan gøre mobilitet til sælgernes mest effektive salgsvåben. Se hvordan du giver sælgerne adgang til data og systemer fra tablets i kundemødet.

TILMELD DIG HER

da-DK